Németh Szabolcs

NFS Carbon - az Electronic Arts újra támad

Lassan már a két kezünk nem elég ahhoz, hogy megszámoljuk, hány Need For Speed résszel örvendeztetett meg minket az EA. Voltak köztük jobbak-rosszabbak, de mindegyik lekötötte az embert több órára.

Ez év őszén érkezik az Underground-sorozat illetve a Most Wanted után a Carbon, amely mind az Underground, mind az MW stílusjegyeit magán fogja hordozni. A játékban továbbra is kulcszserepet játszik az autónk tuningolása, de a rendőrökkel vívott harcok sem kerülnek ki a történetből. Az előzetes információk szerint 50-100 járművet modelleznek le a srácok és ezekkel a négykerekűekkel három zónában mintegy 21 pályán tehetjük próbára magunkat. Külön örömhír, hogy a drift visszakerül a játékba, amit nagyon sok rajongó hiányolt a MW-ből. Megjegyezzük: jogosan.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A képek nem árulnak el sok mindent. Az igazi mérföldkő a demó, netán a teljes verzió megvizslatása lesz, hiszen akkor állapíthatjuk csak meg, hogy a NFS: Carbon méltó maradt a Need For Speed névhez.

A játék készítőjének hivatalos oldala

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • herlius #15
    Nekem a MW nagy csalódás volt. Szinte semmi pozitívat nem találtam benne, a csúcsot pedig a benzinkút felrobbantása jelentette. Én nem háborús övezetet akartam a városból csinálni, hanem egyszerűen csak vezetni akartam egy szép kocsit. Miért nem raktak a játékba mindjárt egy tankot is, azzal kicsit eredményesebben lehetett volna rombolni:)) Az UG2 után nekem hatalmas volt a visszaesés, úgyhogy a Carbon sztem csak jobb lehet. Bár nekem speciell nagyon tetszett a NFS Porsche, ami sztem a mai napig a legegyedibb és legeredetibb darbja a sorozatnak. Kicsit talán azt is felmelegíthetnék. Ki ne ülne bele szívesen egy 60-as, 70-es évjáratú márkás kocsiba ami esetleg még fel is van spécizve?
  • Marlosh #14
    Az regen volt hogy az autogyarak nem engedtek a toresmodellt,azota fordult a vilag:)
    A porshe unleashedben volt tores es az is nfs jatek,az is arcade.......
    Az ug1-2 MW iszonyuuuan unalmas volt....mindig ugyanazt csinalni,ujra es ujra,iszonyatosan csalo gep ellen......xar
    Szepen hanyatlik a sorozat:(
  • shane81 #13
    Minek kéne törésmodell???? De unom már ezt az okoskodást...
    1. az autógyártók nem engedik, hogy az autóik sz*rrá törjenek a játékban (hiszen épp a reklám a lényeg)
    2. ez arcade műfaj, tehát ne hasonlítsuk a valsósághoz

    Remélem az AI-vel kezdenek vmit, mert az MW-ben elég érdekes volt... (esetleg nehézségi szint választás...)
  • Csaba #12
    Hát, ha amortizálódna a kocsid, akkor sokkal jobban ügyelnél arra, hogy minél jobban vedd be a kanyarokat, mert pár ütközés után mondjuk nem kapcsolna a sebváltó 5-ösbe, a kocsi magától kanyarodna mondjuk balra, mert elromlik a kormány, esetleg a motor sérül, és ezáltal 5 percig gyorsulna fel 100-ra, nem beszélve, hogy a verseny végén egy rakás pénzbe kerülne a javítás. Sokkal élethűbb lenne. A Porsce-ban (meg a High Stakes-ben) ez tetszett a legjobban.
    Magyarán rá lennél kényszerítve, hogy ne úgy vezess, hogy 200-al nekimész a falnak, visszapattansz, és röhögve mész tovább, hanem igenis lassulj le 50-re egy derékszögű kanyarnál, mert felborulsz, a kocsid meg tropára megy...
    Na, talán ezért kéne törésmodell a játékba.:-))
  • edios #11
    Nekem nem fontos, csak arra próbáltam célozni, hogy EA mindig bejelenti, aztán nem lesz belőle semmi.
  • Zocsi #10
    Gaaaagyi... Mondjuk nekem a MW tetszett, de nem játszottam végig, csak a lista 5. helyéig gyúrtam fel magam. Aztán meguntam. Kicsit uncsi, hogy ugynaz a város, meg az egész játék jellege. Az UG2-t sem bírtem végig tolni, azt is nemsokkal a vége előtt befejeztem. Viszont az U1-et megcsináltam, az tetszett... Az még új volt!
  • Aradebil2 #9
    edios: nem tom h egy arcade játéktól miért vártok törésmodellt
  • Norbi7 #8
    Én örülök hogy ismét lesz éjszaka.
  • Sanyix #7
    Az első kép háttere rohadtul ismerős az ug2-ből, sőt az a kanyar is. Meg a 3. képen azok a házak is. Már megint csak éjszaka? Megint olyan szar lesz mint az MW? Vagy még rosszabb? Matchbox fizikáról áttérnek a legoautók fizikájára?
  • Dave9214 #6
    csak 21 pálya?