Németh Szabolcs

Caesar IV képek - nem elsőkézből

Újabb képadag érkezett a Caesar-folytatásról, ám a játék hivatalos oldalára valamilyen oknál fogva nem hajlandók feltenni ezeket.

Most ezzel így vagyunk mi is. Itt van egy nagyon jó játék, a Caesar 3 folytatása. Azt hiszem mindenki emlékszik még az akkor etalonnak számító játékra. Azt a hangulatot nem sok, azóta megjelent program tudta visszaadni. A másik oldalon viszont ott van a Caesar IV hivatalos weblapja, ahová nem képesek augusztus 18 óta feltenni semmit. Az oldal szép tényleg, de nem igaz, hogy nem lehetne egy kicsit nagyobb PR-szakértelemmel összetákolni a lapot és csepegtetni az információkat.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!


Ritkán tesszük meg, de most egy külföldi oldalról teszünk be képet nektek, mert az új képek már megjelentek, csak "elfelejtették" kitenni az oldalra. A történet azonban így még nem kerek. Több mint 24 órája megkerestem az elérhetőségén a marketingest, hogy ossza meg velünk is a képeket és semmi válasz. Két dolog közt őrlődve úgy gondoltuk félretesszük a méltánytalan viselkedés okozta rosszérzésünket és megmutatjuk az új képeket nektek. A feketepont azonban jár a marketing osztálynak.

A játék hivatalos lapja

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tetsuo #8
    Caesar III az eddigi lekjobb!!!!! Remélem ez megközelíti az akkori hájpot!
  • totya4 #7
    Egy játék attól nem lesz hiper-szuper hogy 3D-s lesz. Az csak egy lehetőség, hogy más látványvilág jöjjön létre. Természetesen emiatt rettenetesen el is lehet rontani. Főleg pl. startégiáknál, ahol az egységek effektíve kicsik. Mert ott a 3D-ből annyi marad, hogy cakkosak az élek, a figura csupa cakk végeredményben :). Persze lehet élsimítást bekapcsolni, de azt csak a gazdag hülyegyerekek félmilliós videókártyája bírja.

    Azért a Caesar-nak drukkolok, hátha neki sikerül.
  • totya4 #6
    Mi az hogy ne szólaljak meg picim? CIV 4 egy szar. Legalábbis a call the power-hez képest áttekinthetetlen, kezelhetetlen szar..ahogy a játék topikjába le is írtam. Máskor figyelj oda hogy mersz máshoz szólni, és milyen hangnemben, picim.
  • lammaer #5
    Háááttt.. még amigás és 286-os korban kezdtem a Civ sorozattal, és a negyedikkel nekem is voltak fenntartásaim. Ahogy totya irta (legalábbis nekem így jött le), a háromdésítés az, ami nem tetszett neki, és ugyanígy voltam/vagyok vele én is. A CIV4 szerintem pont az a játék, aminél nem lett volna muszály erőltetni a 3d effekteket, az animációkat (szúr a kardos, lő a puskás... brrr) és a zoomolható 3d játékteret.
    Ettől függetlenül a játék nagyon jó, sikerült megint újdonságokat bedobni, csak az a 3d ne lenne :)
    Ugyanez a caesar III-nál is. Játszottam az összes cézárral, fáraóval meg a görög részekkel is (+ kiegészitők) és ott sem a 3D-t kéne erőltetni. Azt egyenlőre nem tudják olyan bájosra és részletgazdagra csinálni (erőforrásigényről ne is beszéljünk) ami ehhez a játékhoz kell. Nem kell ide összevissza zoom meg rotálás... játékmenet kell.
  • Broafka #4
    nekem nem tetszik :(
    a Caesar-nak volt egy egyéni stílusa ez a félfelül nézet, meg a hangulata, kicsit hangulatromboló ez a 3D-s vacak, tipikus Roller Coaster sorozat, a 3-dik része idegesítően szar lett :(
    pedig úgy imádtam az ugrándozó kis kisembereket :_)
  • Alfa Of NS #3
    Nekem tetszik a grafikája.
  • CyrSyS #2
    civ4 szted gagyi? huha! te akkor nem a földön élsz és igencsak fogalmad sincs a civ sorozatról. Inkább ne szólalj meg
  • totya4 #1
    Hát ezt is 3D-sítik...csak nehogy olyan elkefélt legyen mint a CIV4...