Móricz Krisztián

Jön a Formula One 06

A Sony egyedülálló birtokosa a Formula 1 versenysorozat játékjogainak.

Ezt leginkább a PC-s autó-szimulátor rajongók érzik legfájóbbnak, hiszen az ő platformjukra az utóbbi időben nem érkezett hivatalos F1-es játék. A következő évadot feldolgozó alkotás is csak konzol verzióban érkezik és a hagyományoknak megfelelően Formula One 06 néven jelenik meg. Erre azonban még a nyárig várnunk kell.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!
Formula One 05

A hivatalos sajtóközleményben az ilyenkor szokásos médiaszöveggel jelentkeznek, hiszen idei adatokat, pályákat és szebbé tett grafikai jellemzőket emlegetnek. A száguldó cirkusz világáról készített játékok kiadási és elkészítési jogai ismereteink szerint 2007 végéig vannak a Sonynál, így aki nem rendelkezik PS2-vel vagy PSP-vel, annak mindenképpen meg kell várnia ezt a dátumot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • mukujin #41
    te majom azért veszünk konzult mert élvezetsebb a játek nem ugy mint a számítógépen akadozik össze vissza
  • HuAn82 #40
    Mindig élvezet olvasgatni az SG-n amikor megnyílvánul az óvoda.
  • Laky #39
    "azok vesznek konzolt, akik hülyék egy kb 5 gombos stratégiához"
    ezt ki kérem magamnak
  • Su0my #38
    ez a jimmy tényleg nem egy okos gyerek
  • Matyóhímzés #37
    Akko én értettem félre. :)
    np.
  • Laky #36
    én kérek elnézést, elfelejtettem mondani, hogy tisztelet a kivételnek :)
    nekem konkrétan az #5, #14 és az ilyen jellegű hozzászólásokkal van bajom...
  • Matyóhímzés #35
    Félre értesz, nekem nem a konzollal van bajoom, hanem a dzsimi gyerekkel. Mondtam, hogy nem izgat, ha valaki konzolon jáccik, de akkor ne ugassa a PCseket....
  • Laky #34
    aki csak értelmetlenül fikázza a konzolokat, akkor mondjon véleményt róla, ha majd saját maga is rendelkezni fog eggyel...
  • Matyóhímzés #33
    No most jön, a nemtok mit mondani, úgyhogy nem veszekszek veled duma......
    Mért szerinted hol csináltak először verekedős játékot, vagy autóversenyzős játékot......biztos ps2-n. Egyáltalán nem vagyok PC fan, a legkevésbé sem izgat, ha valaki konzolon jáccik, csak az idegesít fel, ha közbe meg ugat össze-vissza, hogy így köcsög PCsek, meg úgy köcsög PCsek. Mire vered magad mégis? Maradj meg szépen az agyi szinvoladnak megfelelő verekedős játékoknál, és mindenki boldog lesz.

    "az megint más kérdés hogy amire neked van igényed arra másnak miért nincs,mert lehet amiket te szeretsz azt mások nem.és ne is akard ráerőltetni másokra a hülyeségedet"

    Ilyet hol a rákban olvastál? Mondtam egy szóval is, hogy dobd ki a konzolod, és jácc PCn?? A legnagyobb ívben leszarom, hogy az én kedvenc játékaimmal hányan jáccanak.

    "tudod minőségre van igény nem a szarra."

    És szerinted mégis mi a minőség?
    Egyébként láttál egyetlen felsorolást is a kedvenc játékaimról? Egyedül a Fahrenheitet mondtam, mint üditő kivételt a konzol átiratokból.
    Mondom, előbb olvass, utána pofázz......
  • jimmy126 #32
    te most tényleg ilyen hülye vagy?" Beszarás, összes létező játék műfaj PCről indult. "igen a stratégia és az fps ekkora egy gyökeret.na figyu papucs inkább veled nem veszekszem látom nincs értelme,a hülyeségeidet meghagyom neked a hsz-ből megállíptottam hogy egy elvakult pécé vérfanboy vagy aki a maga hazugságaiból él ha egy másik tiszta elméjű pécés probálná elmagyarázni hogy nem igy mennek a dolgok még annak sem hinnél a saját hazugságaidba süllyednél bele amiket kitaláltál.ja és még valami az megint más kérdés hogy amire neked van igényed arra másnak miért nincs,mert lehet amiket te szeretsz azt mások nem.és ne is akard ráerőltetni másokra a hülyeségedet mert senki se akar WOW-zni meg fps-kel nyomulni,tudod minőségre van igény nem a szarra.