Jön a Formula One 06
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
ezt ki kérem magamnak
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Blackmail the Universe
nekem konkrétan az #5, #14 és az ilyen jellegû hozzászólásokkal van bajom...
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésű Ketchup.
Mért szerinted hol csináltak elõször verekedõs játékot, vagy autóversenyzõs játékot......biztos ps2-n. Egyáltalán nem vagyok PC fan, a legkevésbé sem izgat, ha valaki konzolon jáccik, csak az idegesít fel, ha közbe meg ugat össze-vissza, hogy így köcsög PCsek, meg úgy köcsög PCsek. Mire vered magad mégis? Maradj meg szépen az agyi szinvoladnak megfelelõ verekedõs játékoknál, és mindenki boldog lesz.
"az megint más kérdés hogy amire neked van igényed arra másnak miért nincs,mert lehet amiket te szeretsz azt mások nem.és ne is akard ráerõltetni másokra a hülyeségedet"
Ilyet hol a rákban olvastál? Mondtam egy szóval is, hogy dobd ki a konzolod, és jácc PCn?? A legnagyobb ívben leszarom, hogy az én kedvenc játékaimmal hányan jáccanak.
"tudod minõségre van igény nem a szarra."
És szerinted mégis mi a minõség?
Egyébként láttál egyetlen felsorolást is a kedvenc játékaimról? Egyedül a Fahrenheitet mondtam, mint üditõ kivételt a konzol átiratokból.
Mondom, elõbb olvass, utána pofázz......
Egyébként nem szeretem az autós játékokat, úgyhogy beégtél. Még a GTA-t sem igazán, a San Andreast nagyon elcseszték.
"mortal kombatot is csak azért montad mert régen volt pécére"
Azért mondtam, mert ez jutott elõször eszembe.....te gyökér.
Most komolyan hány éves lehecc....14?
A nagy konzol betyár aki hülye ahoz, hogy bekapcsoljon egy számítógépet, vagy azon bármit is csináljon.
"neked semmilyen játék nem jó"
Ezt meg ki mondta??
Rengeteg játék van amit nagyon szeretek, de egyetlen egy sem konzol átirat (kivéve fahrenheit). Úgyhogy elõbb tanulj meg olvasni, utána próbálj vitatkozni......
Az, hogy valamibõl sokat adnak el, nem jelenti feltétlenül azt, hogy az jó is. Gyõzikét is sokan nézik, mégis egy rakás szar. Sajnos az emberek 70% full sötét, és minden gagyi vackot bevesz.
Menj szépen vissza mortal kombatozni, és hagyd a nagyfiúkat normális játékokkal jáccani.....
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Ebben sajnos igazad van, de ezzel is ugyanaz a helyzet, mint filmekkel. Egy játékot (filmet) gyakorlatilag látalanba veszel meg, mert hiába olvasol róla ezer kritikát az igazi próbát magad végzed el. Nos ki adsz 10000 Ft-ot 1 játékra, és mi van ha nem teccik? Nem fogják visszavenni ezért, ugyanúgy ahogy moziban sem adják vissza a jegy árát, ha nem teccik film. No ezért warezol ennyi ember. Persze tudom van demo is a világon, de abban jó ha 1-2 pálya van. Abból nem tucc meg szinte semit játékról. Jó példa erre Pacific assault. Demojában szokás szerint elsõ pálya volt, amiben ellõték az összes puskaporukat a készítõk, köbö 4 pálya után dög unalom volt az egész. Úgyhogy én a következõt szoktam tenni: Letöltöm, ha teccik megveszem. Ez mind filmre, mind játékra igaz.
Ezzel igazat adok az alábbi hozzászólásnak: a ps-t a ps tábor tartja fenn, a pc-t pedig a pc tulajok hervasztják...sztem.
A konzolra olyan mennyiségõ ratyi szar játék jelenik meg, hogy az valami elképzelhetetlen. Úgyhogy kis pisisek ne gyertek itt nekem a verekedõs szarjaitokkal, a PCsek vannak leragadva, hol élsz, valszeg sok nobel díj lehet a polcodon, ha téged a verekedõs játékok kötnek le, amik már 5 évvel ezelõtt is nagy rakás szarok voltak....gratulálok dzsimikém, okos fiú vagy....ülj le 1es!
jah és hamár a meg nem újuló PC-s játékoknál tartunk akkor eddig iylen típusú játékokkal találkoztam konzolon: verekedõs, autós-motoros de mindenképpen versenyzõs, ugrálós hentelõs/pontgyûjtõs platform és EA szutyok
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Blackmail the Universe
nem véletlenül van három büntid <#banplz>#banplz>
ZOLO: én bf2-zök és a te VGA kártyáddal nem lehet vele RAM-ból is min. mégegyszer ennyi kell és prociból is minimum 2500XP játszani ez csak egy példa hogy ha ki is jön egy jó gamma pc-re akkor annak meg van az ára <#nezze>#nezze> úgy hogy ha alaplapot nem is kellene cserélned és mindenbõ a legolcsóbbat vesszük egy 50-est kell ráköltened a gépre hogy LOW beállítások mellett tudjál BF2-ni <#ravasz1>#ravasz1>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Kimi a legjobb! ;) \"Rohamosan terjed a madárinfluenza médiavírus\"
http://flickr.com/photos/zolika90/
jimmy127:Képpzeld láttam már ps2-õt és már játszottam is vele.És sajnálom hogy vannak egyes cégek amik a jó játékokat csak konzolra hozzák ki és így minket megfosztanak a játékélménytõl magukat meg egy kis plusz gázsitól.Vannak játékok amikkel szívesen játszok amikor egy ps2 közelébe jutok./Fifa street,The Getaway/És lenne játék amit kipróbálnék szívesen,de 2-3 játék miatt nem fogok ps2-t venni,fõleg hogy lassan jön az új széria.És sajnálom hogy pont a gt-vel és a tekkennel nem tudtam még játszani ami ps1-n is a kedvencem.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Mindezt úgy modnom hogsy a tuulajdonomba van 1 ps1.
Grand Prix 4, egy jó beállítással a s*gged is kinyalja( vagyis nem szaggat mer ugye legnagyobb hátránya ez ) több mod van hozzá mint amit el bírsz képzelni és a gyökértõl a profig vannak nehézségi szintek. Szerintem a legjobb forma1 szimulátor és mindig is az volt, legnagyobb elõnye az gépi ellenfelek IQ-ja. Aki nem hiszi ... kapja be <#vigyor3>#vigyor3>
(max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
komolyan, ha GT4-et lehet csinálni PS2-re, akkor mi ez a szar már évek óta? :-DDDD