Ötvös Tibor

50 Cent tarolt a konzolokon

A kétes minőség és a negatív kritikai visszahangok ellenére a gengszter-rapper főszereplésével készült akció-játék, a 50 Cent: Bulletproof elképesztő sikernek örvend. A gyártó VU Games a mai napon bejelentette, hogy elkelt az egymilliomodik példány.

A játékban magát a rappert, 50 Centet alakítjuk. Egy mentőakcióval kezdünk, ami igencsak rosszul sül el: 9 golyót kapunk. Ezután kezdődik maga a játék, melyből megtudhatjuk, hogyan is jutottunk erre a sorsra.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk a képekre a nagyobb változathoz!

A GTA-alapjaira épülő játékot egyelőre csak PlayStation 2-n és X-Boxon vihetjük haza, de hamarosan érkezik a PSP verzió is. A Grand Theft Auto-s párhuzam nem véletlen, hiszen a Rockstar Games fejlesztői 50 Centet akarták a San Andreas főszerepére, ám ő végül egy saját játékot választott.

A meglepő siker talán köszönhető a játék körüli hírverésnek, hiszen a főszereplő neve mellett manapság egy játékot a brutalitásával is el lehet adni. Abban pedig nincs hiány, hiszen a Family Media Guide a Bulletproof-ot beválasztotta Minden Idők 10 Legerőszakosabb Játéka közé.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • MAXIKAI #7
    Ez edigi idők legjobb játéka sőt az elkövetkezendő 10 év legjobb játéka!
  • _Atti_ #6
    hát jah..de azért furcsa hogy a rockstar őt akarta főszereplőnek..nem csak ő találta ki?:D sztem van ennyi jóizlése a rockstarnak hogy ezt nem gondolta komolyan
  • onimusha #5
    lehet ,hogy tartolt fifty neve miatt de ennyi, retek szutyok szar monoton unalmas az egész
  • 5i #4
    Ezt én is hallottam. A Rockstar már majdnem megkötötte vele a szerződést, amikor az Activision felkínált neki egy saját játékot. Azóta a game átment a VU Gameshoz, de végül igaz a hír.
  • sweech #3
    én örülök hogy nem ő lett a SA főszereplője...legalább ott nem kellett őt bámulnom
  • _Atti_ #2
    "A Grand Theft Auto-s párhuzam nem véletlen, hiszen a Rockstar Games fejlesztői 50 Centet akarták a San Andreas főszerepére"

    ezt nem nagyon tudom elhinni..honnan veszed ezt?