Móricz Krisztián

50 Cent: vedd meg a játékom a gyerekednek

A 50 Cent (eredeti nevén Curtis Jackson) néven ismerté vált amerikai rapper közreműködésével és főszereplésével egy új akciódús számíógépes játék látta meg a napvilágot.

Mivel a programban kendőzetlenül szerepel minden dolog, amely a fiatal rapper életében már megtörtént (szex, drogárusítás, erőszakos cselekmények), ezért nem is meglepő, hogy a 50 Cent: Bulletproof szigorú kategóriát kapott, automatikusan az erőszakos játékoknak fenntartott M (Mature) osztályba sorolták a programot. A sztár azonban kicsit másképpen képzeli el ezt a dolgot.

Klikk ide! Klikk ide!

Több helyütt is azt nyilatkozta, hogy a játék nemcsak rendben van a gyerekek tekintetében, de egyenesen ajánlja számukra, mivel abból rengeteg élettapasztalatot szerezhetnek. 50 Cent javaslata: "Csak mert Mature osztályba sorolták a programot, még megveheted a gyermekeidnek. Hadd szórakozzanak, és te mondd el nekik, mit is játszanak".

A játék honlapja

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Tiby #11
  ViperNet - ha neked is lenne egy játékkészítő csapatod vagy felfogadnál egyet.És még fordulat is lenne az életedben akkor gondolom te is csinálnál vagy csináltatnál egy játékot.Mert 50 Cent dílerként kezte aztán már menő Rapper.Sok pénze van stb...Majd a film is erről fog szólni
 • ViperNet #10
  "Csak mert Mature osztályba sorolták a programot, még megveheted a gyermekeidnek. Hadd szórakozzanak és te mond el nekik mit is játszanak."
  Ezekről a gyorspénzt-minélelőbb-"zenéléssel"-"sztárokról" a SouthPark a zeneletöltés bűntény része jutott az eszembe (aki látta, tudja mire gondolok)
  A játék ettől még lehet jó, de hogy 50cent életéről szóljon...
 • Tiby #9
  Winder - nem tudom hogy PC-re meg fog -e jelenni mert eddig csak PS2-őn láttam.Vagy az lesz mint az új GTA-val.A Libertyre gondoltam
 • winder #8
  Mikor fog megjelenni a játék nem tudjátok mert én már nagyon várom
 • Tiby #7
  Hát nagycsomó hülyegyerek erre meg arra a játékra azt mondja hogy rosz meg ilyen-amolyan hibája van stb...Közben meg nagy király.Én erre értettem.Meg arra is hogy fikázza.
 • sweech #6
  " Ha neked nem tetszik a játék vagy maga 50 Cent akkor minek szólalsz meg"

  úristen te ezt komolyan mondtad? hülye
 • Tiby #5
  Mármint dinosaur
 • Tiby #4
  xplusszx - mert ő rapper?
 • xplusszx #3
  tiby te dugulj be dinosaur jobban tudja!!!
 • Tiby #2
  A játék az király.
  Dinosaur - Ha neked nem tetszik a játék vagy maga 50 Cent akkor minek szólalsz meg?Lehet hogy például neked Rammstein vagy mittudom én mi tetszik.Nekem meg példul az nem tetszik