Móricz Krisztián

NFS: Most Wanted demó

Végre megjelent az oly sok játékos által áhított Need for Speed Most Wanted demó verziója. Négy autó, néhány pálya és pár játékmód áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy beteszteljük az új jövevényt. Igaz a bolti változatig már nincs sok idő, de addig minden bizonnyal majd ez is megteszi.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!


A hivatalos megjelenés november 17-e, de hozzánk bő egy hetes késéssel 25-én érkezik csak a játék. Minden Need for Speedből a legjobb részek összegyűjtéséből hozta létre legújabb játékát az Electronic Arts, amelynek 544MB-os próbaváltozatát már az SG-ről is letölthetjük.

A demó letöltése

A játék honlapja

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • racing01 #22
    Sziasztok! Nekem az lenne a problémám, hogy a játék inditásakor rengeteget kell várni, hogy betöltsön! 800*600-ban is csak úgy fut, hogy néha megakad, az effekteket meg mindent levettem! mi lehet a baj, bár a ram elég kevéske! Köszi a segitséget, nem értek a gépekhez!!!

    asus k8n lap, sempron 3100+, sapphire radeon 9600pro, 256 ddr 333mhz ram
  • BunDevil #21
    Én olyan hülye vagyok! Csak az oldal címét nem adtam meg! Tehát kérem, akit érdekel, nézze meg, és mondjon véleményt. ( lehetőleg pozitívat :)) ... )NFS Most Wanted X
  • BunDevil #20
    Hellosztok!

    3 napja, amikor csak tudom, csinálom a MW oldalam! Igaz, még nincs kész - és mikor lesz? - de nézzétek meg, ha már ennyit dolgoztam vele... Véleményeket a fórumba kérek! Mi legyen még rajta? Valamint... hogy tetszik, stb. Tudom, még talán kicsit kevés anyagot találtok rajta, de mondom, ez 3 nap munkája és ugye nem csak ezt csinálom...

    Üdv:
    BunDevil

    Remélem, jó visszajelzéseknek örvendhetek majd!
  • HöfEE #19
    Hát pedig nagyon sokat számit hogy a fejlesztők hogy programozták az adott játékot , jó példa erre a krieger 96 k nevezetű fps ami egy 96 kbyte os játékot takar elképesztő 3d grafikával! A gépigénye igaz hatalmas de ez azért van mert mindent aszámitógépünk számol ki nincsenek előre meglévő textura fájlok stb.
  • Jedi Master #18
    Ritka de volt/van olyan játék amiben a fejlesztők/game a hibás
  • shane81 #17
    Ez is igaz, csak ők ne a gémeket és készítőiket fikázzák, amiért szaggat vagy ronda a grafika...
  • Jedi Master #16
    Sztem sokan akarnák bővíteni a gépüket csak nincs rá pénzük.
  • alien47 #15
    Sajnos a jatek magaban foglalja a gepbovitest! Nem tudom mi lenne ha nem cserelned a gepeket 1-2 evente. Probalj meg egy PII_600 al 64MB RAM mal, es 16MB os videokartyaval jatszani a manapsag megjelent jatekokkal. A vilag ó valtozik igy fel kell venni a ritmust, ha ez valakinek nem felel meg akkor jatszon szuper marioval vagy carmageddon 1 el, esetleg NFS_1

    Nem ertem miert sirankozik mindig mindenki hogy nem akar gepet fejleszteni!!! Akkor ne akard futtatni az uj jatekot sem. Esetleg megis elindul akkor meg elegedjen meg mindeni a 640*480 as felbontassal............
  • Jedi Master #14
    Ez nekem szól??
  • norti #13
    Hát bocs, de sztem dobd ki a géped ha ennyi gondod van vele :D

    Nekem egy PIII 650@728-as gépem van 512M memóriával és ATI Radeon 9000Proval és 800x600 felbontásban autó high/táj low grafikai detail-el akadásmentesen fut. Gyorsabb mint az NFSU2!