22
  • racing01
    #22
    Sziasztok! Nekem az lenne a problémám, hogy a játék inditásakor rengeteget kell várni, hogy betöltsön! 800*600-ban is csak úgy fut, hogy néha megakad, az effekteket meg mindent levettem! mi lehet a baj, bár a ram elég kevéske! Köszi a segitséget, nem értek a gépekhez!!!

    asus k8n lap, sempron 3100+, sapphire radeon 9600pro, 256 ddr 333mhz ram
  • BunDevil
    #21
    Én olyan hülye vagyok! Csak az oldal címét nem adtam meg! Tehát kérem, akit érdekel, nézze meg, és mondjon véleményt. ( lehetőleg pozitívat :)) ... )NFS Most Wanted X
  • BunDevil
    #20
    Hellosztok!

    3 napja, amikor csak tudom, csinálom a MW oldalam! Igaz, még nincs kész - és mikor lesz? - de nézzétek meg, ha már ennyit dolgoztam vele... Véleményeket a fórumba kérek! Mi legyen még rajta? Valamint... hogy tetszik, stb. Tudom, még talán kicsit kevés anyagot találtok rajta, de mondom, ez 3 nap munkája és ugye nem csak ezt csinálom...

    Üdv:
    BunDevil

    Remélem, jó visszajelzéseknek örvendhetek majd!
  • HöfEE
    #19
    Hát pedig nagyon sokat számit hogy a fejlesztők hogy programozták az adott játékot , jó példa erre a krieger 96 k nevezetű fps ami egy 96 kbyte os játékot takar elképesztő 3d grafikával! A gépigénye igaz hatalmas de ez azért van mert mindent aszámitógépünk számol ki nincsenek előre meglévő textura fájlok stb.
  • Jedi Master
    #18
    Ritka de volt/van olyan játék amiben a fejlesztők/game a hibás
  • shane81
    #17
    Ez is igaz, csak ők ne a gémeket és készítőiket fikázzák, amiért szaggat vagy ronda a grafika...
  • Jedi Master
    #16
    Sztem sokan akarnák bővíteni a gépüket csak nincs rá pénzük.
  • alien47
    #15
    Sajnos a jatek magaban foglalja a gepbovitest! Nem tudom mi lenne ha nem cserelned a gepeket 1-2 evente. Probalj meg egy PII_600 al 64MB RAM mal, es 16MB os videokartyaval jatszani a manapsag megjelent jatekokkal. A vilag ó valtozik igy fel kell venni a ritmust, ha ez valakinek nem felel meg akkor jatszon szuper marioval vagy carmageddon 1 el, esetleg NFS_1

    Nem ertem miert sirankozik mindig mindenki hogy nem akar gepet fejleszteni!!! Akkor ne akard futtatni az uj jatekot sem. Esetleg megis elindul akkor meg elegedjen meg mindeni a 640*480 as felbontassal............
  • Jedi Master
    #14
    Ez nekem szól??
  • norti
    #13
    Hát bocs, de sztem dobd ki a géped ha ennyi gondod van vele :D

    Nekem egy PIII 650@728-as gépem van 512M memóriával és ATI Radeon 9000Proval és 800x600 felbontásban autó high/táj low grafikai detail-el akadásmentesen fut. Gyorsabb mint az NFSU2!
  • Jedi Master
    #12
    Most próbáltam a demo-t és rohadt jól futott!
    1024x768-ban majdnem minden max kivéve az élsímítást mer azt nem kapcsoltam be (akad ilyenkor) nah és eljesen jól futott.
    a gépem:
    2.6 CERKA!!
    ati 9600 256Mb
    768 ddr nem dual
    MSI 865pe neo-2v
    nem kell ehhez a játékhoz olyan nagy gép csak jól kihozni a gépből amit lehet!
  • Jedi Master
    #11
    Legalábbis itthon így van ha nem sz@r@bbul
  • Jedi Master
    #10
    Az lehet hogy ajánlott volt de a játéktársadalom 6%-ának van erre anyagi lehetősége
  • Akuma
    #9
    2005 év végén vagyunk, már egy jó évvel ezelött is ajánlott volt a nem celeron proci, az 1 giga duál ram, és a 6600gt, nemhogy most!
    a demó játékélményével nincsen semmi baj, sőt, ez egy átlagon felüli demo
    egy 9600-ason meg lehet 512 ram is, akkor sem lesz gyorsabb
  • Roli
    #8
    9600os nekem is néha megakad egyébként a Ladaracing jobban tetszik. Remélem a teljesben élvezetesebb lesz a többi pálya, mert már a rendőröket lehegyom mindig. De a botkormányt nem tudom beállítani hozz, mint a többi játékban. Jó emléxem a tavalyi demoban is ez volt a helyzet. Annyira nem nyerte meg a tetszésem csak a hang! Kezdek kiábrándulni az NFS-ből :(
    Csináljanak olyan játékot, hogy a 3GHz-s gépen már azért normálisan fusson Ati 9600-assal(256MB videoRAM)! Játszani szeretnénk nem a gépet bővíteni!
  • roliika
    #7
    Na ja...akinek van 200-a 1 gépre amivel játtszik...nézd meg a Flatoutot! Ez az NFS grafikailag meg sem közelíti! Ja és még az én gépemen is rendesen fut. Max grafikával. Szal szerintem nem a géppel van a baj! 1GB memó...hát szép lenne ha azzal is szaggatna/512-vel sem szabadna neki, csak dinamikus a memó kezelése, ezért gyors a betöltése, de igencsak megnöveli a gépigényt az NFS és szerintem nem véletlenül.
  • shane81
    #6
    Nagyon szép lett. A kormányomat még nem szedtem elő hozzá, mert nem láttam a beállítások között.

    Radeon 9600 pro-val, hogy várhatod el, hogy fullon elfusson?? 2005-ben vagyunk... Ahogy a gémek fejlődnek, a gépedet is fejleszteni kell, ha játszani akarsz. Nekem mindent fullra pakolva gyönyörűen fut, pedig középkategóriás gépem van. (Athlon xp 3000+, 1Gbyte ram, GeF. 6600GT)
    Persze vannak optimalizálatlan gémek, de ennél érthető a gépigény. (Törnek a kocsik (végre!!), rombolható környezet, gyönyörű árnyékok és tükrözödések).
    Mivel 5 nap múlva jelenik meg hivatalosan, nem hinném, hogy változtatnának a grafikán bármit is.... De véleményem szerint felesleges is lenne, max még többen panaszkodnának a gépigényre. :)
  • roliika
    #5
    Egyszerűen felháborítóan nagy a gépigénye! Mértem! 800*600 közepes grafikai beállítás 865MB a memória lefoglalása, és itt-ott még így is akad!!! És mindemellett kritikán aluli a grafikai megjelenítés ebben a beállításban, a gasonló játékokhoz képest! 2,8-as procival 512MB memóval Radeon 9600 pro-val 800*600ban szaggat! Ez a játék ingyen sem kéne! 1024*768-as beállításnál lefagyott. Demónak demó az ok...de gagyi. Bocs NFS fanok! Underground 2-től se dobtam mondjuk hátast mert erős gépet kér és ahoz képest nem is szép! Tuti 1 rakás lét kapnak a kari gyártóktól, hogy csak az ő karijukon fusson rendesen...
  • kow83
    #4
    © xplusszx: Te miről beszélsz ember? Játszál inkább Super Marioval, annak biztos jobb lesz a grafikája...
  • xplusszx
    #3
    A grafika viszont nagyon ronda, nézd meg az aszfaltot vagy a tájat, a kocsijé még elmegy. Remélem a teljes verzióban szebb lesz.
  • Roli
    #2
    Hmm nagyon szép a játék! de az irányítása kicsit fura. A joysticot nem tudtam beállítani hozzá, mint az Undergroudokhoz. Még a zsaru nyakonvágta a sofőrt, mikor kiszedte a kocsiból, na ezen olyat röhögtem :)) na és a kocsi hangja! az valós, tüfög recseg szinte éreztem a rezgést a székben
  • Roli
    #1
    Már töltöm! :))))