Móricz Krisztián

Empire Earth 2 kiegészítő

Hamarosan jön a több mint fél évvel ezelőtt megjelent Empire Earth 2 első kiegészítő lemeze.

Miután kivégeztük az Empire Earth második és az Age of Empires harmadik részét nyugodtan hátradőlhetünk a fotelban. Aki azonban még mindig nem unja a stratégiát, annak itt van a több mint fél évvel ezelőtt megjelent Empire Earth 2 első kiegészítő lemeze.

Klikk ide! Klikk ide!

Pontosabban még csak most jelentették be, de máris készülhet minden rajongó, mert a február környékén megjelenő alkotás alaposan feltuningolja az egész játékot. Az Art of Supremacy névre keresztelt küldetéscsomagban három új hadjárat, két új játékmód és tíz új egység, valamint számtalan játékmenetbeli újdonság várja az érdeklődőket. A fentieken kívül a csapat még ráadásként egy új pályaszerkesztőt és felújított multiplayer részleget is ígért a játékosoknak.

A játék honlapja

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tomalak #4
    Elcsúsztál? :D
  • galocza #3
    ???
    az első igencsak remek volt. a második engem sem kötött le, de ez lehet, hogy csak a koreai témának volt kösözönhető. távolkeleti elvtársaink nyilván marhára élvezik, engem viszont marhára nem érdekel (japán - na az már más tészta 8).
  • Andris #2
    szerintem már az egy is igénytelen volt...
  • Akuma #1
    hát jó lenne ha orvosolnának benne néhány igen súlyos hibát ez a 2. rész az első után hatalmas csalódás volt számomra, rengeteg baki... igénytelen piacradobás, mint az egy olcsó tömegjátékot szokott jellemezni