Móricz Krisztián

Total Overdose demó

Az eleddig csak gyengécske játékokat fejlesztő Deadline Games igyekszik kitörni a tömegjáték gyártó kifejezés alól és mindent megtesznek, hogy egy életképes és sikeres fejlesztéssel rukkoljanak elő. Két sikerjátékot választottak alapul, amely a Max Payne és a GTA lett. Ezek hatalmas sikereit látva úgy gondolták, hogy a kettő legjobb tulajdonságait egy projecktbe hozzák össze és mindehhez egy csipetnyi mexikói feelinget adnak.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!


A játékban az El Gingo Roco nevű főhősünket kell irányítani, akivel 18 küldetésen keresztül irthatjuk az ellent a legváltozatosabb módokon. A fejlesztőcsapat Max Payne-es lassított effekteket és GTA féle korlátlan mozgás szabadságot ígér. A most megjelent demó változatban a Smash the Stash küldetésben próbálhatják ki magukat a játékosok. Kedvcsinálónak pedig itt van néhány kép az alkotásból. A demó mérete 310Mb.

A játék honlapja
A demó letöltése

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • gabona #4
    Ez egy darab nevetséges kaki!

    Leszedtem és rá 5 percere letöröltem. Nevetséges az egész kivitelezés.
  • [HUN]PAStheLoD #3
    Vélemény? Megéri leszedni-feltenni ?
  • avman #2
    talán mert az egy elbaltázott konzolszökevény volt... mármint, lehet h konzolon élvezetes játék, de pc alatt szar... és nem a graf miatt... asszem letépem én ezt a demót...
  • NEOreg3 #1
    ez a szisztéma a true crime-nál nem jött be:P