Móricz Krisztián

Kiegészítő a Duke Nukem Forever készítőitől

Hihetetlenül hangzik, de igaz, hogy a 3D Realms tud még energiát felszabadítani a Duke Nukem Forever készítése mellett is.

Kiderült, hogy az anno 1997-ben kiadott Shadow Warriorhoz hamarosan egy új kiegészítő lemez érkezik. A játék ugyan fénykorában sem volt túlságosan nagy durranás, azonban ennek ellenére is szép sikereket (és bevételt) ért el. Ezen felbuzdulva, még az ezredforduló előtt készítettek hozzá egy Wanton Destruction elnevezésű kiegészítő lemezt, amely soha nem jelent meg jogi viták és kiadói ellenállás miatt.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!


A pontos részleteket nem ismerjük, de annyi biztos, hogy a 3D Realms előhúzta a fiók mélyéről a régi lemezeket, lefújta róluk a port és most a nagyközönség rendelkezésére bocsátják azt. Először mindenki azt feltételezheti, hogy a DNF befejezéséhez próbálnak így némi pénzmagot összeszedni, de a kételyeket máris eloszlathatom: a csapat teljesen ingyenesen teszi elérhetővé a fejlesztést. Bár az anyag nem igazán éri el a mai kor követelményeit a hangulat miatt megéri beszerezni és játszani vele. Viszont a használathoz szükségünk lesz az eredeti játékra is.

A kiegészítés
A játék honlapja

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • irkab1rka #7
    Duke Nukem FOREVER. Nem értem a kérdésedet...
  • Shiwo #6
    asszem 96-ban vagy 97-ben jelentették be, hogy készül(de nem tuti..)
  • tehen_m #5
    Miért nem telefonra adják ki?
    :DDDDD
  • Hedgehunter #4
    Duke Nukem forever, hany eve keszitik mar.....???
  • savior #3
    meglepo, de sokkal hangulatosabb es poenosabb fps mint amiket mostanaban adnak ki
    termeszetesen egerrel is lehet iranyitani
    amugy meg fizetosen nem biztos hogy bukta lenne, mert aki nem ismeri a jatekot az valszeg ingyen se fogja kiprobalni a kiegeszitot, aki meg ismeri az a retro erzes miatt lehet koltene ra egy nevleges osszeget :)
  • NEOreg3 #2
    ha meg kérnének tuti bukta, áhh fogadjunk, hogy még a célkereszt sincs az egérhez renderelve, majd nyomogathatjuk a fel-le jobbra balra billentyűket:P
  • sweech #1
    ...a csapat teljesen ingyenesen teszi elérhetővé a fejlesztést...

    hehe még jó hogy nem kérnek érte pénzt :)