Móricz Krisztián

Black & White 2 megjelenési dátum

A Black & White várva várt második része az előzetesen beharangozott késő októberi megjelenés helyett már szeptember 30-án ott fog figyelni a boltokban.

Már éppen elég meglepetéssel szolgált a minapi Brothers in Arms: Earned in Blood megjelenési dátum mizéria (a kiadó honlapján véletlenül egy hónappal előbbre írták a kiadási időpontot a valódi helyett, amelyet azóta ki is javítottak), most a Lionhead Studios állt elő egy hasonló dologgal.

A különbség annyi, hogy itt egy hivatalos bejelentésről van szó, nem pedig egy aprócska elgépelésről. Szóval a tények és a realitás talaján maradva kijelenthető, hogy a Black & White várva várt második része az előzetesen beharangozott késő októberi megjelenés helyett már szeptember 30-án a boltokba kerül. Az európai megjelenés pedig egy héttel később, október 7-ére realizálódik. Ennél jobb hírt nem is kaphattunk volna.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A hivatalos honlapra ellátogatva érdekes olvasmányokkal múlathatjuk az időt. A főoldalon jelenleg az a legfontosabb kérdés, hogy kiből milyen istenség (gonosz vagy jóindulatú) lesz.

A játék honlapja

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • OptimusPrime #2
    Zsír! Váááááá!

    Csak emiatt a game miatt vettem új vasat, de lehet még egy 6600GT beugrik a gépbe, hogy kettő tudja tolni alá a kakaót! :-) Ennek a cuccnak kell is, de meg is érdemli. Az elsővel is hét hónapig játszottam! :-)) Szabit kell kivennem! :-))

    Üdv!

    Prime
  • csuhi #1
    most már csak nem tolják megint el...