Hörcsöki Szabolcs

Fantasy stratégia a S.T.A.L.K.E.R. alkotóitól

Bár a legendás FPS még meg sem jelent, az ukrán GSC Game World bejelentette, hogy stratégiát fejleszt Heroes of Annihilated Empires néven.

Az ukránoknál vagy nagyon sok ember dolgozik, vagy újabb fejlesztőket vonnak el a S.T.A.L.K.E.R. készítéséből, így láttak neki a HoAE programozásának. A Heroes késő ősszel jelenik meg és csak remélni tudom, hogy a vele kapcsolatos munkálatok nem hátráltatják a most 2006-ra ígért S.T.A.L.K.E.R. finalizálását.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

A játék egyébként egy klasszikus izometrikus valós idejű stratégia, hat választható fajjal, rengeteg egységgel és mindennel, amit egy ilyen játék bejelentése kapcsán meg illik ígérni. Hogy mi lesz belőle, az novemberben kiderül (hátha akkor a Heroest halasztják a S.T.A.L.K.E.R. javára).

A játék honlapja

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • irkab1rka #6
    Vazegm ne sírjatok má, menjetek inkább Ukrajnába, segíteni :)))
  • sajo001 #5
    áááááááááááááááááááááá semmi nula játék .....age of empires III-t kiadják semmi esélye ennek a játéknak .... a közelébe se ér grafikailag meg azé az age of empires az age of empires és hát sztem age of vinni fogja a pálmát mindnehol ....csak egy akadálya lesz ..a gép igény :S .....de ez kiküsz9b9lhető :P vote Age OF Empires III :D
  • torjoz #4
    A Stalkert jobb lenne, ha előbb optimalizálnák, mert a demóból, csak az derül ki hogy 300 tonna textúrát próbálnak másodpercenként a vidkarira erőltetni emellett meg szép, de szegényes pl a falak textúrázottsága.
  • tmpx #3
    Ez hihetetlen... százezrek várják epekedve ezt a mindenképp siker játékot, és ehelyett tolják-tolják az időpontot, és belekezdenek egy tucat-szar játék fejlesztésébe!
  • HuAn82 #2
    Inkább a Stalkert kellene már befejezni, aztán foglalatoskodni mással.
  • asysoft #1
    Hát ez ronda. Az első képen pl össze-vissza vannak az árnyékok. Inkább a Stalkert fejlesztenék!