Hörcsöki Szabolcs

Újabb látnivalók a Star Wars stratégiából

A Petroglyph Games lassan, de biztosan fejlesztgeti a Star Wars Empire At War című stratégiát. Karácsonyra nem, de jövő februárra ígérik a megjelenést.

A Star Wars hosszú évek óta a finoman szólva is kétes sikerű játékok gyűjtőneve. Ennek egyik oka a Force Commander nevű borzalom volt, ami akkorát bukott 2000 márciusában, hogy ahhoz képest a magyar kisgazdák elmúlt évei diadalmenetnek számítanak.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

A Command & Conquer Generals grafikai motorjáért felelős kis Las Vegas-i cég kedvét azonban nem lehetett elvenni egy Star Wars stratégiától (szerintem sok száz ezren várunk már egy ilyen alkotást), s a maguk (egyébként nagyon lassú) módján fejlesztik is a cuccot. A megjelenés napja pedig (egyelőre) 2006. február 7. Nagyon messze van.

A játék honlapja

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • MaREk #9
    de a jedi knight sorozatnak nemlesz még része? azoknak volt klassz sztorijuk
  • irkab1rka #8
    Muhahahhahahhhaa, ez jó cikkezdés...

    Amúgy volt nekik 1-2 jó játékuk. Persze csak azért mondom, mert szeretem a sugárpallost, bármennyire is emlékeztet a lángpallosra.
  • sajo001 #7
    nem jön be igy alapbol a játék ..ez a star wars téma már nekem elég kihaltnbak játszik most stratégiai azelött fps elötte mitt om én mi volt .. grafika nem igazán szép de ettöl függetlenül lehet jo game lesz és én is felrakom gépre :P :D
  • Highw@yPos. #6
    Szerintem a Vader nagyúr azért olyan nagy,mert tuti vmi "hős", mint pl. WC3-ban Arthas stb. stb. és így lesz majd jobban észrevehetőbb a sok egység közt. Szerintem ezzel nincs probléma. Láttam róla múvit is, sztem nagyon jó lesz. Főleg ha lehetne majd venni jediket/sith-eket, mint máshol pl. a Priest-et(pap), amiknek speckó funkciójuk van. Remélem ennyi eszük lesz a tervezőknek ;-))
  • Gade #5
    Nekem nem igazán tecik. A talajtól nagyon külömböznek az egységek texturái (szinben és minöségben egyaránt), benem nagyon ojan hatást kelt mintha nem a talajon lenének a dolgok, ugyan ez a hiba volt a splinter cell ben is a furótornyos páján, de attólfügetlenül a sztorija lehet jó.
  • HerrKiss #4
    Bocsi, második és negyedik.
  • HerrKiss #3
    Mint SW és stratégia fan én is nagyon várom, bár a második és harmadik kép nem igazán tetszik . A második egy kicsit túl műanyag, a harmadikon pedig az AT-ST-k és a Tie Crawler-ek kicsinek tűnnek számomra Darth Vaderhez és a többi emberhez képest. A régebbi képeken mintha arányosabbak lettek volna az egységek... Mind1, reméljük a legjobbakat.
  • datango #2
    nagyon várni fogom!! nagyon sukker! :)
  • Hutch #1
    jo gamenek igerkezi latnivalok alapjan