Móricz Krisztián

S.T.A.L.K.E.R. megjelenési dátum-mizéria

Azt, hogy egészen pontosan mikor jelenik meg a játék, sajnos még maguk a fejlesztők sem tudják megmondani.

Még mindig nincs megjelenési dátum, vannak viszont biztató nyilatkozatok. Annyi bizonyos, hogy a játék már igen előrehaladott készültségi állapotban van, azonban a fejlesztés közben több alkalommal át kellett írni komplett részeket a kódban. Amikor már mindenki biztos volt az idei megjelenésben, akkor kaptuk az első rossz hírt. A S.T.A.L.K.E.R. hivatalos honlapján februárban megjelent közlemény szerint a játék mégsem érkezik meg májusban. Oleg Yavorski akkor ezt úgy kommentálta, hogy a THQ kiadó további időt adott nekik a fejlesztésre.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Néhány hónapra rá hivatalossá vált a THQ terve a következő üzleti évre, amely meglepő módon nem tartalmazta a S.T.A.L.K.E.R. nevet. A megdöbbent játékosok így elszomordva ismerkedtek meg a ténnyel: 2006 őszéig biztosan nem érkezik meg a várva várt játékuk.

Erre kontrázott rá Brian Farrell, a kiadó egyik fejese. Szerinte az, hogy egy pénzügyi tervben nem szerepel egy adott név, az még nem jelenti azt, hogy nem is fog kijönni. Mindössze arról van szó, hogy nincs pontos megjelenési dátumuk a játékhoz. Aztán mindenkit megnyugtatott: elképzelhető, hogy 2006 márciusa előtt a boltokban láthatjuk már a S.T.A.L.K.E.R. dobozát. Reméljük, volt mire alapoznia e nyilatkozatát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • gordonmail #64
    Nmebaj, az a lényeg, hogy én már ULTRAKIRÁLYúl várom, már van saját poszter iss :)
  • VRSDM #63
    és ezek a képek, még a legelső kiadott képek köött voltak... (még a tavaly nyári GAMESTAR-ban is bennevolt... nevárj tőle semmit nem igy né ki
  • VRSDM #62
    meg, a grafika az nem számít semmit, az ÖSSZHATÁS A LÉNYEG, ami a DOOM-ban sztem nagyon nem volt meg... ellenben a FEAR-el ott igen.. és az meg, iszonyatcsunya nálam
  • VRSDM #61
    nemértem minek fikázzátok, én játszottam az Aplha-val és engem teljes mértékig, kielégített, és rengeteg ideig, jot játszottam vele.
    és a grafika, iszonyat nagy, még igy dX8-al is... és a gépemen csodásan elfutott... (1,6AMD - 512SD - radeon 9550
  • Dr4gonlord #60
    "Báár részemröl Unreal Tournament 2007 yeeeeeeeee ezaz egy játék amiben soha nem lehet csalódni. tuti befutó lessz és veri az összes eddigi fps gémet! bár remélem 2007 elött jön ki. "
    Igen, igen IGEEEEEEEEEEEN!!! :D:D 2006 nyarára tervezik, kb, most vannak olyan 20% körül a játéknak.
  • NEOreg3 #59
    elolvastam, akkor is FPS, sőt még erősebb lett bennem ez a feltételezés:P
  • Crokin #58
    Fejezd már be a hülyeséget pls. Itt olvasd el a játékmenet alatt írt szöveget, aztán hajtogasd az fps baromságodat kis h***egy***k.
  • ember66 #57
    Mire ez a játék kijön szerintem eléggé bele fog olvadni a sok tucatfps közé bár talán a hangulata megfog majd valakit. Ha akkor kijött volna amikor a far cry akkor kb ért volna valami ez a véleményem.
  • NEOreg3 #56
    ok, szerintem FPS és a FEAR verni fogja

    nocomment
  • haxoror #55
    Sztem téged nem érdekel a játék, felületesen összeolvastál róla pár infót és most azt várod hogy összefoglaljam a STALKER topic több mint 6000 hozzászólását amiben szinte minden le lett írva a STALKER-ről és a hozzá kapcsolódó hírekről?
    Ha érdekel hogy miért rpg a STALKER akkor legyél önálló és olvass, ha meg nem érdekel akkor gondolom megérted hogy a továbbiakban engem miért nem érdekel hogy te mit hiszel erről a játékról :)