Hörcsöki Szabolcs

Total Overdose képek

A Deadline Games GTA-szerű akciójátéka szeptemberben kerül a boltokba.

Az eddig ismeretlen Deadline Games fejlesztőcsapata bemutatkozó játéknak egy GTA-klónt választott, amely a maja dzsungelben, illetve inka romok között játszódik, és állítólag komoly krimi. Ugyanakkor a programozók minimum akkora mozgási szabadságot ígérnek a játékban, amekkorát az emberiség játékosabb része a Grand Theft Autóban megismert.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

A képek nem rosszak, így van okunk azt hinni, hogy a Total Overdose megér majd egy pillantást szeptemberben. A csapat egyébként idehaza nem ismert, nagyon C-szériás játékokat gyártott eddig, ráadásul tíz éve még átlagos tv-produceri irodaként funkcionáltak. A Total Overdose (ha nagyon nem szúrják el), talán meghozza számukra a világhírnevet.

A játék honlapja

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • jupa #5
  A Total Overdose egy nagyon fasza game lett.Igaz hogy az egész lenyúlás de akkor is jó!MInnél több jó játékból nyúlják le a cuccokat annál jobb lesz a játék.Egyébként innen szedhetitek:Link 1 Link2
 • Derapo #4
  Nekem minden játék jobb mint a GTA.
 • jefferson83 #3
  Szerintem ha van valakinek pénze egy játékra és választhat a GTA és ez közt akkor nem kérdés a választás. Kettő "ugyanolyan" játék meg minek?
 • peterx #2
  Mondjuk bemutatkozó játékhoz képest sztem nem is rossza a grafja DE csak bemutatkozó játékhoz képest!! :)
 • Tompika007 #1
  GTA és Max Payne klón! Mostanában már nem tudnak új játékot kitalálni csak másolni!