SG.hu

Igazi csemege a rajongóknak a Doom-filmben

Ötletes ajándékkal kedveskednek a Doom rajongóinak a világ talán legnépszerűbb videójátékából készült szuperprodukcióban.

A játék ugyebár FPS típusú (First Person Shooter, azaz a játékos a figura szemszögéből irtja az ellenséget) - nos, a cselekmény során van egy ötperces jelenet, amelyben a kamera átmegy FPS-üzemmódba, és a nézők teljesen a játékban, azaz a filmben érezhetik magukat.


"Ebben a részben az általam játszott rohamosztagos, Grimm, egy félhomályos folyosórendszeren küzdi át magát, és persze minden fegyveréből osztja az áldást" - magyarázza a karaktert alakító Karl Urban. "Ez a film egyik legfélelmetesebb jelenete, mert a néző teljesen azonosulni tud Grimmel, aki alig tudja elhárítani a démonok támadását. Amikor visszanéztük a kész jelenetet, én is majdnem frászt kaptam, ugyanis a forgatáson fogalmam sem volt arról, milyen félelmetes trükköket pakolnak majd ebben a részbe. Ez a jelenet tökéletesen visszaadja a Doom 3 hangulatát, a nézők egy része szerintem a szék alól fogja nézni!".

A filmet novemberben mutatják be a hazai mozikban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Robeast #15
    Mondjuk a füves területre több magyarázat is lehetne...
    Igazából én se hiszemm, hogy jó film lesz, ezért nem is védem, csak betoltam a linket ide, hogy minél kevesebb hülyreséget kelljen majdan olvasni itt :)
  • silanor #14
    A magyar konyv nekem is tetszett es a filmmel kapcsolatban egyre jobb hirek jelennek meg. Ennek orulok.
  • nenad #13
    sztem ritka tre film lesz, de azert megnezem mert kivancsi vagyok mit hoznak ossze. :)
  • neB #12
    a doom kö ny egyáltalán nem szar tök jó már 3.szorra olvasom :d
  • irkab1rka #11
    Szerintem betépve nem lehet játszani, pláne doomot nem, de ha valaki netán betépve nézné meg a filmet, akkor majd mesélje el. Nagyon para lehet :)

    A doom könyv meg szar volt.
  • neB #10
    betelepítették a füvet :DDD
  • NEOreg3 #9
    az lehet hogy a szörnyek hasonlítani fognak a játékban lévőkre, de nem a pokolból hanem vírus által fogják megszállni ezta noname bolygót, mert hogy ez nem a MArs ezt már füves területből is ki lehet deríteni.
  • Robeast #8
    Doh...akkor hadd világosítsalak fel már titeket, mert látom nem nagyon vagytok naprakészek:
    Confirmed in the movie: MARS! IMPS! HELLKNIGHT! THE BARON! PINKY DEMONS! GORE!
  • Fiok #7
    iddqd
    idkfa
  • NEOreg3 #6
    én is biztos meg fogom nézni, csak engem a Doom cím idegesít nagyon, mikor ennek semmi köze nem lesz ahhoz. Hívják inkább Olduvai mészárlásnak vagy akárminek de a Doom nevet ne mocskolják be egy oylan filmmel amiben annyi hasonlóság van a játék közt hogy szörnyek meg távoli jövő.