15
-
#15 Mondjuk a füves területre több magyarázat is lehetne...
Igazából én se hiszemm, hogy jó film lesz, ezért nem is védem, csak betoltam a linket ide, hogy minél kevesebb hülyreséget kelljen majdan olvasni itt :) -
#14 A magyar konyv nekem is tetszett es a filmmel kapcsolatban egyre jobb hirek jelennek meg. Ennek orulok. -
nenad #13 sztem ritka tre film lesz, de azert megnezem mert kivancsi vagyok mit hoznak ossze. :) -
neB #12 a doom kö ny egyáltalán nem szar tök jó már 3.szorra olvasom :d
-
irkab1rka #11 Szerintem betépve nem lehet játszani, pláne doomot nem, de ha valaki netán betépve nézné meg a filmet, akkor majd mesélje el. Nagyon para lehet :)
A doom könyv meg szar volt. -
neB #10 betelepítették a füvet :DDD
-
#9 az lehet hogy a szörnyek hasonlítani fognak a játékban lévőkre, de nem a pokolból hanem vírus által fogják megszállni ezta noname bolygót, mert hogy ez nem a MArs ezt már füves területből is ki lehet deríteni. -
#8 Doh...akkor hadd világosítsalak fel már titeket, mert látom nem nagyon vagytok naprakészek:
Confirmed in the movie: MARS! IMPS! HELLKNIGHT! THE BARON! PINKY DEMONS! GORE! -
Fiok #7 iddqd
idkfa -
#6 én is biztos meg fogom nézni, csak engem a Doom cím idegesít nagyon, mikor ennek semmi köze nem lesz ahhoz. Hívják inkább Olduvai mészárlásnak vagy akárminek de a Doom nevet ne mocskolják be egy oylan filmmel amiben annyi hasonlóság van a játék közt hogy szörnyek meg távoli jövő. -
vg #5 Szerintem jó film lesz! -
#4 annyit tudtam csak hogy nem a Marson, és a kép alapján eléggé földszerű, de lényeg, hogy neked van igazad. Viszont a vírusos dolgot komolyan mondtam...:P Nameg a fegyvereken lesz beépített zseblámpa... -
vg #3 Fogalmam nincs honnan vetted ezt a hülyeseget Neo... A történet röviden;
When a Special Ops squadron answers a distress call from a science lab on the planet Olduvai, their investigation reveals that a series of mutant beings are systematically killing off the population there... -
snorbee #2 Már nagyon várom a filmet. Jelenleg 1 trailerrel is beérném, de sehol sem találtam a neten. -
#1 A Földön fog játsszódni, és vírusok miatt fognak a szörnyek létrejönni, hát ez adja vissza igazán a doom 3 hangulatát:P