Hörcsöki Szabolcs

Ismét egy szerepjáték, GODS: Lands of Infinity címmel

A 2005-ös kimondottan erős év lesz a fantasy szerepjátékok tekintetében. A Cypron Studios úgy gondolta, beszáll a küzdelembe és maga is kihoz egy hack'n'slash programot.

Manapság sokad-virágzásukat élik az egyszerűbb játékmenetű szerepjátékok. Hiába, annak idején nem véletlenül volt annyira sikeres a Diablo 1 és 2. A Cypron Studios ennek megfelelően maga is versenybe száll a saját fejlesztésű Lands of Infinityvel.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

Bár a fejlesztők munkáját eddig csak State of War nevű stratégiából ismerhetjük, a képeket elnézegetve a Lands of Infinity akár jó is lehet, de azért egy kis élsimítás még elfért volna. A játék megjelenése az év vége felé várható, de ezügyben nagy a bizonytalanság, akár hónapokat is csúszhat (előre vagy hátra) a projekt.

A játék honlapja

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • vadasz90 #5
    Nem azé,de nagyon elvagytok magatoktol szállva, mert igenis egy szép grafikáju játék, jo játékmenettel és én biztos jelöltem volna az Év Játéka cim-re az holtbiztos!!!!!!!
  • Treon #4
    Hát ez aztán űbergagyi!..:) Ha már Hack'n'Slash és Diablo meg a 3D párosítása a lényeg, akkor nézzétek meg a PS2-re vagy Xbox-ra vagy GameCube-ra kiadott Baldur's Gate:Dark Alliance 1-2-t... Attól leszakad az ember pofája.. De eeeeez..... Milyen trágya a textúrázás, low-poly az egész.. Gondolom képernyőforgatáskor röcög is rendesen...
  • neB #3
    nem tudom te mit értesz szép alatt de a táj rettentően csúnya!!
  • Cat #2
    de legalább határozottan szép
  • Drawain #1
    Egy újabb sg.hu minőségi játék :D