Hörcsöki Szabolcs

Szolid lövöldözés a csillagok között

A korábban nem ismert Cornersuite Studios űrhajós, lövöldözős programot fejleszt, azt pedig a Descent Freespace óta tudjuk, hogy ez akár jó ötlet is lehet.

A frissiben alakult és elég hülye nevű Cornersuite Studios egy kimondottan kellemes témának vág neki, mert bizony régóta várunk egy izgalmas, mégis könnyen kezelhető, űrben játszódó harci szimulációra. Bár a képek elég bizarr állapotokat tükröznek, a Remnants of the Stars még akár jó is lehet.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

A fejlesztők az egyébként puritán (azaz ronda) honlapjukon fűt-fát megígérnek, ezt persze egy elsőjátékos cégnél illik is megtenni. Azt pedig mindenki tudja, hogy a játékfejlesztők ígérete pont olyan, mint a politikusoké. A honlapon egyébként egy trailer is megtalálható, de a szervert valószínűleg modemes kapcsolat köti össze a külvilággal, mert a letöltés sebessége az internet hőskorát idézi.

Mindazonáltal akár még jó is kisülhet a dologból, tekintve hogy ez egy hálás téma, illetve hogy a cégek azért legalább az első néhány játékra oda szoktak figyelni.

A játék honlapja

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • irkab1rka #2
    130-140KB mi ezzel a baj?
    Hja kérem, Hörcsöki ur biztos fent ül az egyetemi hálón a mázlista :) és ami kicsit lassabb mint az, az már a világvége.

    Ugyhogy 1 hétre Hörcsöki elvtársat le kell zavarni Bátornyarekettyésre, hogy élőben is megtapasztalja, milyen is az, birkák és modemek között élni :))))

    csak hülyülök, ne menj le vidékre, inkább huzd le a trailert és tedd rá az sg-re, a letöltés rovatba, hogy a modemesek ne szenvedjenek annyira.
    oki doki?
  • hPi #1
    "... és elég hülye nevű Cornersuite Studios..."
    S vajon miért is hülye nevű? Mert a cikk írója nem érti a név lényegét?
    Corner Suite - Sarok Lakosztály. Nagyvállalatok prominens alakjai, tagjai kapják meg a székházak sarkaiban, minél magasabban elhelyezkedő irodáit, melyek már lakosztálynak számítanak.
    Tehát a név optimista utalás a cég saját jövőjére.
    Ha mindenképpen hülyeségről akar valaki írni, akkor el lehet pl. gondolkozni, hogy egy magyar vállalkozás miért érzi, hogy angol névvel előbbre jut a magyar piacon.
    Szerintem