Hörcsöki Szabolcs

Újabb Conan játék, bár ezúttal nem ő a főhős

A Funcom egy újabb, Conan által ihletett játékot, név szerint az Age of Conan - Hyborian Adventurest fejleszti gőzerővel. A 3D-akció-szerepjátékban számos más karakter bőrébe is bújhatunk.

Conan világa nemcsak az alkotónak, Robert E. Howardnak hozott elismerést és nem kevés pénzt, de a játékkiadók azóta is szeretnek ebből a világból ihletet meríteni, ha elfogyott az ötletük. A Funcom most egy erősen Dungeon Siege-szerű okosságot fejleszt, ami Conan világát dolgozza fel. Gonosz istenek, mitikus teremtmények, elveszett civilizációk, generálható fantasy karakterek, multiplayer, mi kell még?

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

A képek alapján lehet reménykedni, hogy valami jó is kisül a Age of Conan - Hyborian Adventures játékból, igaz, ezt legkorábban jövő tavasszal tudjuk csak eldönteni, akkor jelenik meg ugyanis a program. A Funcom javára írandó, hogy másik játékuk, a Dreamfall: The Longest Journey még meg sem jelent, a sajtó máris a mennyekbe emelte. Ezek után lehet bízni abban, hogy az Age of Conan sem lesz méltatlan a cég hírnevére.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Axon #1
    "Újabb Conan játék, bár ezúttal nem ő a főhős"

    Kiadtak egy újabb Axon játékot, Half Life 2 néven, bár ezúttal nem én vagyok a főhős...