Hörcsöki Szabolcs

Kicsit késik a Dungeon Lords

A Dreamcatcher ma bejelentette, hogy a sokak által nagyon várt akció-RPG mégsem április 20-án, hanem május közepén jelenik meg.

Úgy tűnik, a Dreamcatcher egyre erősebb szereplője kíván lenni napjaink játékiparának. A Painkiller által keltett hullámok még mindig fodrozódnak, és máris itt az új okosság: a Dungeon Lords. A külföldi szaksajtó által már előre sztárolt fantasy-szerepjátékról már sok-sok kép és egy demó is megjelent, így nincs más hátra, mint kiadni a programot.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

A kiadó ezt a lépést egy picit későbbre tolta, az így nyert mintegy három hetet remélhetőleg a további csiszolgatásra szánják a fejlesztő Heuristic Park munkatársai. A fejlesztőgárdát egyébként D.W. Bradley is erősíti, ő az, aki annak idején kitalálta a legendás Wizardry-sorozatot.

A képek szerint nem is lesz sok gond a játékkal, bár igaz, sajnos gyakran egy ilyen megnyerő kezdet után is képesek a kiadók hibás játékot kiadni. Reméljük, a Dreamcatcher Interactive nem áll be a sorba.

A játék honlapja

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Mr. Perfect #4
    Könyörgöm három hét alatt mit lehet csiszolgatni egy három évig fejlesztett programon? Nevetséges az egész...
  • Mr. Perfect #3
    Kipróbáltam a demót ebből, rettenetesen tré az egész. A karakter mozgása egy mozgáskorlátozott strucc-ra hasonlít, a harcrendszer idegesítő, a kezelőfelület átláthatatlan és egyszersmind kezelhetetlen, úgyhogy ezen már az egy hónapos csúszás tuti nem fog segíteni, felejthető az egés a sűllyesztőbe vele!!!!
  • VadKacsa #2
    Ez kurva nagy lesz!!!!
  • Geza ba #1
    "aki annak idején kitalálta a legendás Wizardry-sorozatot"

    A Wizardry 5 volt az első, amin dolgozott. Képességeit mutatja, hogy az első saját játéka, a Wizards & Warriors játszhatatlan volt a sok bug miatt.