Hörcsöki Szabolcs

További WoW-példányok Európának

A Blizzard ma bejelentette, hogy április 15-én további 250 000 darab World of Warcraft játék kerül a polcokra Európában. A nagysikerű online játékból eddig több mint 620 000 darab fogyott el.

"A World of Warcraft sikere bebizonyította, hogy Európa igenis nagyon erős piac az online játékokat illetően" - nyilatkozta Mike Morhaime, a Blizzard elnöke. Az külön említést érdemel, hogy ez a negyed millió darab egyfajta Vendégkártyával kerül forgalomba, amit a vásárló odaadhat egy barátjának, aki ezt követően 10 napig ingyen vehet részt a játékban.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

Arra bizonyára mindenki emlékszik, hogy a programmal a tulajdonosa egy hónapig játszhat ingyenesen, magyarul lesz alkalmunk rá, hogy az eddig húzódozó haverunkat is rávegyük egy komolyabb alámerülésre. A Blizzardnak pedig köszönet, ez igazán követendő példa.

A World of Warcraft honlapja

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • irkab1rka #4
    Miféle egy hónap ingyenes játék?
    Kedves Szabolcs, Vagy írd ki, hogy reklám, vagy ne irogass hülyeségeket. Helyenként ígyis túl alacsony az SG szinvonala. Az első hónap 11900 forintba kerül. A második és harmadik hónap meg 6000-be.

    Másrészről :) az én példányom még nem jött meg, az a haverom aki meg a beta-ba belerángatott már eladta az övét, mert marhára megunta a folyamatos gyilkolászós küldetéseket.
  • Mighty #3
    250000 db Európának. hmm jó sokan várnak rá már most is. Csalinak ott lesz a 10 napos kipróbálási lehetőség, ami még több játékost jelent. Vajon elég lesz? Tartok tőle, hogy nem.
  • Farseer #2
    Attol még jó fogás.. Inkább ilyen fogások legyenek, sztem.. :-)
  • yy #1
    "Arra bizonyára mindenki emlékszik, hogy a programmal a tulajdonosa egy hónapig játszhat ingyenesen, magyarul lesz alkalmunk rá, hogy az eddig húzódozó haverunkat is rávegyük egy komolyabb alámerülésre. A Blizzardnak pedig köszönet, ez igazán követendő példa."
    Már elnézést, de a cikkírókat fizetik az ilyen megjegyzésekért???
    Ez egy szimpla marketing fogás, nem a máltai szeretetszolgálat újabb adománya!!!