Hörcsöki Szabolcs

Késik a Knights of Honor megjelenése

Bár a bolgár Black Sea Studios április elejére ígérte középkori stratégiáját, a Paradox Interactive ma berántotta a kéziféket: megjelenés csak május 10-én.

A középkori háborúzós stratégiák egy átlag játékos számára lassan a második világháborús játékok szintjére süllyednek. Ennek oka pedig, hogy minimum Tiszát lehet az ilyen típusú játékokkal rekeszteni. Ha egy fejlesztőcégnek nagyon nincs ötlete, elsőként a II. világháború, második ötletként pedig a lovagos-kastélyos középkor jelenik meg előttük.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

A Knights of Honor sem ígér többet, mint hatféle lovagot, 50 katonai egységet és hatvanféle épületet. A kilencféle játékmód talán csempész némi izgalmat a programba, ami - nem is kell mondjam - erősen az Age of Empires-sorozat sikerét próbálja magáévá tenni, májusban meglátjuk, milyen hatékonysággal.

A játék honlapja

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • yy #2
    Egy pillanat!
    Ezt a játékot én már fél éve végigvittem!!!!!!!!
    És valóban, a hivatalos oldalon sincs bejelentve, hogy megjelent az 1. Na, mind1, annyit nem ér a játék, hogy ezen töprengjek.
  • yy #1
    ez egy mocskos szar játék. jácottam az 1-gyel, és csodálkoztam, hogy a bolgárokat a hunok leszármazottjaként tartotta számon a leírás. mosmá tudom, hogy mér és ebben a tekintetben igencsak egy bolgár istenítő játék
    azé majd megszerzem a köv. részt