Demkó Zsolt

Újabb II. világháborús FPS: Wehrwolf

Az Electronic Paradise fejlesztésére hívnám fel a figyelmet, ugyanis említésre méltó darabnak tűnik. A Wehrwolf egy akció/kalandjáték amely az eddigi legszebb grafikai motorral lesz megáldva.

Legalábbis a fejlesztők ezt állítják. ;) Még azt is mondogatják, hogy a játékukat a Call of Dutyhoz és a Medal of Honorhoz lehet majd hasonlítgatni. Mindez szépen hangzik, de nézzünk bele a részletekbe. A grafikai motor saját fejlesztés, elvileg tökéletesen fogja kezelni a belső és a külső tereket is - a játékra hatalmas külső terep, realisztikus víz, élő természet, dinamikus fény- és árnyékeffekt, animált felhők és interaktív fegyverek lesznek jellemzőek.

Klikk ide! Klikk ide!

Klikk ide! Klikk ide!

Klikk ide! Klikk ide!

Történelemhű missziók várnak majd ránk és többek között Hitler titkos bázisára, a Wehrwolf-ra is ellátogathatunk majd, amely Vinnyicától nem messze létezett. A Return to Castle Wolfeinsteinben már megismert paranormális tevékenységek itt is előfordulnak majd. A játék főszereplője egy orosz katona, akit repülőgépről messze az ellenséges vonalak mögött dobnak le. 15 küldetésen kell átverekednie magát, hogy hazajusson Másá-jához. Ehhez segítségére lesz 10 különféle jármű, 25 fegyver (PPSh-41, PPS-43, MP-40, PD-27, RPD-44, MG-34, Mosin puska, Tokarev puska, TT és pisztoly) és 20 egyéb használható tárgy. A fejlesztők hangoztatják, hogy valódi német és orosz tárgyakról (ruhák, felszerelések...) készítették a textúrákat - erre kíváncsi leszek.

Megjelenési dátumot még nem közöltek, és a képeken is látszik, hogy még alfa stádiumban lehet a játék. A hivatalos honlapot már lehet nézegetni, ugyanis már az is van.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • a_n_d_r_e_w #32
    Az egyébként sztem az az egyik legjobb film ebben a témában :)
    Nem feltétlenül kell német pártinak lennie, csak legyen történelemhű, nem az, hogy egy tucat börtöntöltelék kommandós kinyirja a fél német hadsereget. Sztem például A híd túl messze van elég korrekt film volt, mégsem volt német párti, csak bemutatta a szövetségesek hülyeségeit is.
  • a_n_d_r_e_w #30
    Tényleg jó lenne. Nincs nekem ezekkel sem bajom, de már tényleg unalmas mindig ugyanazon az oldalon állni :(
  • Tomalak #23
    Sosem játszottál vele de azért pontosan tudod milen is az....
  • Sliders #22
    Csuszi! Ezt a 6x-or végigtólást ezt nem kéne szó szerint venni. Értsd úgy hogy sokan aelöttem irták, hogy nem szép etc.... és erre irtam hogy biztos 6x-or már végigtolták. Látatlanban meg nem éri meg fikázni egy játékot 6 kép alapján. Véleményt iratsz, csak olyanról fura egy picit ami még meg sem jelent. AMúgy meg mihez szoltam értelmeset hozzá, hülyeségeket nem irkkálok, de biztosan igazad van. Akkor bocsi ha zavartam azt a topicot :)
  • JZO #20
    nem tudom mit szídjátok a mostanság kijött II. VH-s FPSeket. Szerintem nagyon jók, jó lett a hangulatuk is. A CoD és a MOHAA is nagyon jó, de a Battlefield még szuperebb lett. Nem kellene ennyire fikázni ezeket a játékokat, szerintem inkább csak béna vagy bennük és mindig legyaknak.
  • SinClaiR #16
    Te nem tudsz elszakadni az ID től mi?:)
    rtcw nem véletlenül döglődik mostanság:D Vannak annál jobb ww2 fps ek, nagyjából 2-3, és szerintem ez is jobb lesz, márcsak azért is, mert ujabb :)
  • Tomalak #15
    Jól szólsz :)
  • Sliders #14
    Én azt nem birom a sok emberben (akik már biztosan ezt a játékot 6x-or végigtolták) gondolom azért tudnak ilyen jó véleményeket írni. De könyörgöm ha még nem láttátok a játékot futás közben nem tudom minek kell leirni. Ez is tipikusan a magyarra jelemző, hogy lefikáz mindent.
    Erre mondom azt, ha te ilyne véleményel vagy, irj obbat, ha jobb akkor elhiszem hogy jogosan szoltál :)
  • selwik #10
    "és a képeken is látszik, hogy még alfa stádiumban lehet a játék."
  • dikki*yysw #7
    :)))