Dojcsák Dániel

Star Wars: Battlefront előzetes

A LucasArts új részleteket jelentetett meg a hamarosan megjelenő Star Wars akció játékkal kapcsolatban. Az információk mellett természetesen néhány képet is bemutattak a játékból.

A LucasArts tegnap adott ki tájékoztatást a Star Wars: Battlefrontról, az újonnan, még csak az előző hónapban bejelentett játékról. A multiplayer akció, melyet jelenleg a Pandemic Studios fejleszt, PC-re, PS2-re és Xbox-ra fog megjelenni.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

A játékban ugyan lesznek egyjátékos küldetések, de igazán a pörgős multiplayer csatákra lesz kihegyezve. A Battlefront PC verziója maximum 32 játékost támogat interneten keresztül és duplaannyi, azaz 64 játékost helyi hálózaton. A konzol verziók szerényebbek ezen a téren, ugyanis interneten csak 16 és hálózatban is csak 32 játékos küzdhet egyszerre. Természetesen kompatibilis headsetekkel minhárom verzióban használhatunk majd hang chatet.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

Maguk a csaták több mint 15 különböző környezetben zajlanak majd, 10 különböző bolygón, beleértve a Hoth, Geonosis, Yavin, Tatooine és Naboo planétákat. A játékosok négy frakció közül választhatnak, mégpedig a Lázadók Szövetsége, a Birodalmi hadsereg, a Klón hadsereg és a Droid hadsereg közül, ezen belül pedig 20 karakter áll majd rendelkezésre, mind különböző speciális képességekkel felvértezve. Eszközökben sem lesz hiány. A földre telepített ágyúk, földi járművek, lépegetők, X-szárnyú vadászok és motorok színesítik majd a játékmenetet.

A megjelenés előreláthatólag ez év őszén esedékes.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • tommygiant #24
  jo rég nem irt ide senki
 • kissmic #23
  Mostanába nem láttam ilyen jo Star wars gamet!!!VÉGRE egy olyan h mindenkivel lehet ökörködni!!!de hol van a régi Rebel Assault???
 • Mr_no_NaMe #18
  Mikoris jön ki a game,kb úgy őszfele?
 • HuAn82 #16
  Star Wars- Rogue Leader • Mr_no_NaMe #12
  Na valaki ki is húzta a dumájukat,és nem csodálkoznák ha az enyimet is!Kicsit bepöccentem:)
 • Mr_no_NaMe #11
  Jaaj húzzatok már innen a szar Gamecubal mega a PS2-vel innen a p*csába!A gamecub egy nagy fostalicska,és a PS2-ről meg inkább ne is beszéljünk!
  Dehát ebbe a világba vannak ijen idióta emberek akik nemtudják hogy mi a jó.Ha egyszeris játszottál volna az SWG-vel,an majd akkor dumáljál!
 • Cactus #9
  Ugyanmár, nehogy ezen pár kép alapján mondjatok véleményt grafikára. Lehet, hogy szebb lesz (vagyis remélem :D ). Hangulatról meg annyit, hogy már nem mindig elég maga az SW feeling. Igaz a Kotor isten gamme lett (SZVSZ), de attól ez még lehet gagyi. Mind1, én bízom a sikerben :D
 • [NST]Cifu #6
  Hát nem tudom, de én negatív előérzettel várom ezt a gamet...

  A grafika ultragáz, a hangulat meg... hát nem tudom, ami a képekből visszajön, az nem szívderítő...

  De ne legyen igazam, és tényleg legyen igényes játék (legalább olyan szinten, int a Kotor volt!).
 • HuAn82 #4
  Egész jónak tűnik! "Ronda, de finom!"
 • Darth Sith #3
  a feeling nagyon király lesz az tuti. csak agrafikon kéne egy kicsikét fejleszteni.. :DDDDDD