24
-
#24 jo rég nem irt ide senki -
kissmic #23 Mostanába nem láttam ilyen jo Star wars gamet!!!VÉGRE egy olyan h mindenkivel lehet ökörködni!!!de hol van a régi Rebel Assault??? -
#18 Mikoris jön ki a game,kb úgy őszfele? -
#16 Star Wars- Rogue Leader
-
#12 Na valaki ki is húzta a dumájukat,és nem csodálkoznák ha az enyimet is!Kicsit bepöccentem:) -
#11 Jaaj húzzatok már innen a szar Gamecubal mega a PS2-vel innen a p*csába!A gamecub egy nagy fostalicska,és a PS2-ről meg inkább ne is beszéljünk!
Dehát ebbe a világba vannak ijen idióta emberek akik nemtudják hogy mi a jó.Ha egyszeris játszottál volna az SWG-vel,an majd akkor dumáljál! -
#9 Ugyanmár, nehogy ezen pár kép alapján mondjatok véleményt grafikára. Lehet, hogy szebb lesz (vagyis remélem :D ). Hangulatról meg annyit, hogy már nem mindig elég maga az SW feeling. Igaz a Kotor isten gamme lett (SZVSZ), de attól ez még lehet gagyi. Mind1, én bízom a sikerben :D -
#6 Hát nem tudom, de én negatív előérzettel várom ezt a gamet...
A grafika ultragáz, a hangulat meg... hát nem tudom, ami a képekből visszajön, az nem szívderítő...
De ne legyen igazam, és tényleg legyen igényes játék (legalább olyan szinten, int a Kotor volt!). -
#4 Egész jónak tűnik! "Ronda, de finom!" -
#3 a feeling nagyon király lesz az tuti. csak agrafikon kéne egy kicsikét fejleszteni.. :DDDDDD -
#1 Randaaaa