Dojcsák Dániel

A csillagok háborognak: Jedivadászat

Megjelentek az első Jedi tanítványok a Csillagok Háborújára épülő MMORPG rendszer, a Star Wars Galaxies játékosai között, és egyből vérdíjat is tűztek ki rájuk.

Az első játékosok, akik elérték az eddig megszerzett legmagasabb helyeket a Csillagok Háborújára épülő MMORPG rendszerben (Massive Multiplayer Online Role-playing Game), azoknak a fejére igen hamar vérdíjat tűztek ki a készítők. A mézeshetek rövidek voltak. A hétvége folyamán a Star Wars Galaxies játékosai megtudták, hogy két társuk elérte a Jedi Initiate fokozatot, az eddig megszerzett legmagasabb rangot a játékban. A páros volt az első a játék eddigi rövid négy és fél hónapos történetében.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Képek a Jedikről (Forrás: swgalaxies.supergamez.hu)

Ma pedig már a MMORPG szájt, az Allakhazam's Magical Realm jelentést adott arról, hogy egy jelentős mennyiségő vérdíjat tűztek ki az újdonsül Jedi harcosok fejére, mégpedig 150 000 kreditet. (Gondolom ez nagyon sok lehet - a szerk.). Ennek ellenére eddig még senkinek sem sikerült levadásznia őket.

A Galaxis közössége vegyes fogadtatásban részesítette a módszert. Némelyek cinikus tettnek minősítették a Sony Online Entertainment lépését, mellyel szerintük alacsonyan akarja tartani a Jedi népességet és azok szintjét. Mások esküsznek rá, hogy ez az SW filmek hangulatához hozzátartozik, ez benne van a pakliban és így kell lennie.

A két játékos Jedivé válásának részletes történetét megtaláljátok a fent említett Allakhazam's Magical Realm websiteon. Vagy egyéb a játékkal kapcsolatos információkat magyar nyelven a hazai rajongói oldalon.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

A játékról pár szóban még annyit, hogy a híres Everquest fejlesztői készítették el a Sony számára, és azon kívül, hogy a Star Wars világában játszódik, tartogat még néhány meglepetést. Az egyik ilyen például, hogy nincsenek szintek, tehát szintlépések sem, mint a legtöbb szerepjátékban, tehát nem lesz sosem probléma ha egy kezdő összeáll egy veteránnal. Ehelyett különböző képességek fejlesztésére van lehetőség, például, ha sokat harcolunk, akkor jól kezeljük majd a lézerpuskát és meg tudjuk védeni magunkat, de ha éppenséggel lehetünk profi kémek vagy zenészek is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • WiLDoR #22
    azért ha jól sejtem az SW Galaxies úgy működik, hogy permanens halála van a karaktereknek, tehát, ha egy alacsony szintű nekimenne egy jedi tanoncnak az fixen ki is nyúvadna...s szerintem még magas szintűek is meggondolják 2x is, hogy nekik menjenek-e, mert ha esetleg kinyiffannak, akkor nekik is oda a karakterük...
  • Sub #18
    konfigja
  • Sub #16
    Hát bazz azé nincs minden második embernek ilyen konigja!!!! Nem kell erőmű... ehhh ilyen géppel.
  • Darth Makesz #14
    A Jedi Academy sokkal jobb!
  • whitehawk #13
    Hát nem tom. Azér csak nem fognak a leglámábbak is ellenük menni. Kérdés: Az egyik tanonc kinyírhatja a másikat? Mert akkor eléggé megugrik neki a kreditje :DDDD Vagy Jedi Jedinek nem farkasa? Join the dark side :DDD Én az egész Star Wars dolgot utálom amúgy. Az első két résszel jól el lett b@$zva :D
  • GregSB #10
    Istenem ,ennyi gyökeret!

    Jedi Knight 3ban mikor kell megjeleníteni több négyzetkilóméternyi területet 3000 játékossal????
  • Sub #7
    Ennél még a Jedi Knight 3-nak is jobb a grafikája! Szögletes elmosott szar és még fizetni is kell érte...
  • Darth Sith #6
    a játék angyon kirr. de ez a fejpénz kitűzés nem tetszik. :/
  • szurmakotium #3
    nem én vagyok, vak hanem szerintem te nem láttál még szép játékot ...

    a lézerkardos csaj a képen hogy néz ki bakker ?
    szögletes kéz és láb ? az szép ?

    hát szerintem nagyon gáz ...
  • Xboxman #2
    LOL!!!
    Az swg-ről sok mindent el lehet mondani de azt ,hogy moslék grafikája van...
    Vak vagy ember vagy mi?