22
  • WiLDoR
    azért ha jól sejtem az SW Galaxies úgy működik, hogy permanens halála van a karaktereknek, tehát, ha egy alacsony szintű nekimenne egy jedi tanoncnak az fixen ki is nyúvadna...s szerintem még magas szintűek is meggondolják 2x is, hogy nekik menjenek-e, mert ha esetleg kinyiffannak, akkor nekik is oda a karakterük...
  • Sub
    konfigja
  • Sub
    Hát bazz azé nincs minden második embernek ilyen konigja!!!! Nem kell erőmű... ehhh ilyen géppel.
  • Darth Makesz
    A Jedi Academy sokkal jobb!
  • whitehawk
    Hát nem tom. Azér csak nem fognak a leglámábbak is ellenük menni. Kérdés: Az egyik tanonc kinyírhatja a másikat? Mert akkor eléggé megugrik neki a kreditje :DDDD Vagy Jedi Jedinek nem farkasa? Join the dark side :DDD Én az egész Star Wars dolgot utálom amúgy. Az első két résszel jól el lett b@$zva :D
  • GregSB
    Istenem ,ennyi gyökeret!

Jedi Knight 3ban mikor kell megjeleníteni több négyzetkilóméternyi területet 3000 játékossal????
  • Sub
    Ennél még a Jedi Knight 3-nak is jobb a grafikája! Szögletes elmosott szar és még fizetni is kell érte...
  • Darth Sith
    a játék angyon kirr. de ez a fejpénz kitűzés nem tetszik. :/
  • szurmakotium
    nem én vagyok, vak hanem szerintem te nem láttál még szép játékot ...

a lézerkardos csaj a képen hogy néz ki bakker ?
    szögletes kéz és láb ? az szép ?

hát szerintem nagyon gáz ...
  • Xboxman
    LOL!!!
    Az swg-ről sok mindent el lehet mondani de azt ,hogy moslék grafikája van...
    Vak vagy ember vagy mi?
  • szurmakotium
    Szal, ha valaki túl hamar elér egy szintet akkor azt a fejlesztők kínyiratják egy magas vérdíjjal ... gusztustalan....

Ezt egyszerűen legális tömeges PK.
    "player killing"

.. és ezek a szerencsétlenek éves szinten több száz dollárt fizetnek ki hogy játszhassank vele és fejleszék a karakterüket ... erre ez a sors vár rájuk ... szánalmas ...

Egyébként a képek alapján ennek a gámának ritka moslék grafikája van ...
    Mikor fognak már végre eltünni ezek a gusztustalan szögletes lowpoly karakterek a pc-s játékokból ? még 10 év ?
    nevetséges