Dojcsák Dániel

Aranyon az NFS: Underground

Az Electronic Arts bejelentette legújabb Need for Speed részének bearanyozódását, illetve a megjelenés dátumát újra megerősítette november végére.

A Need for Speed: Underground megjelenése az USA-ban november 17-ére várható, majd valamivel később a többi kontinensen is megjelennek a lemezek a boltokban. A játékban 20 autóval találkozhatunk, úgymint Nissan, Toyota, Honda és Mitsubishi, melyeket kedvünk szerint tuningolhatunk és alakíthatunk saját ízlésünk szerint nem kevesebb, mint 52 különböző extra gyártó cég kínálatából válogatva.

A játék megjelenik PC-re és minden jelenlegi konzol modellre, de ezek közül csak a PC és a Playstation verziók támogatják majd az online játékmódot. Természetesen az online mellett hálózati opció is található a játékban, ahol egymást gyilkolhatják a gyorsulás szerelmesei.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

A játékban az első dolgunk egy profil létrehozása lesz, ahol beállításainkak és keresetünket menti majd a program. Igen kereset. Minden egyes megmozdulás után pénzt kapunk vagy éppen vesztünk majd attól függően, hogy a többiekhez képest hogyan teljesítünk. Gyorsulási futamok (drag race) és városi körversenyek sokaságán kell átküzdeni magunkat, és szép lassan fejlesztgetni garázsunkban autóinkat. A kocsikat nem csak alkatrészekkel szerelhetjük fel, hanem a legkülönbözőbb optikai tuningokat is felpakolhatjuk rá. Festés, feliratok, spoilerek, UV csövek, amit akarunk.

A játék grafikája a 2003 év trendjeinek mindenképp eleget tesz, sőt túl is teljesíti valamelyest. A tükröződések, a textúrák, autók, és minden egyéb igazi "Fast and Furious" hangulatot teremtenek. Csajok, autók, nagy pénzek, éjszaka csillogás. Ezek a kulcsszavak a legújabb sebesség-mániákusoknak szóló játékban, mely valószínűleg nagyobb sikert arat, mint az EA előző próbálkozása.

A demót letölthetitek tőlünk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sneel1 #69
    tuningold fel jobban a verdád és akkor kapsz még pályaát ha nem játszottad ki teljesen.
  • Sneel1 #68
    honnan lehet letölteni a patchet hogy tudjak lanon játszani?
    Üdv mindenkinek egyébként.
  • RumiTT #67
    Helo!
    Nekem van egy fura problémám a játékkal kapcsolatban. 1 hete játszok vele, és megcsináltam mindegyik küldetést ami a mapon volt, van 2 szponzorom, és azokat a versenyeket is megcsináltam amik a world mapon voltak. De most nincs több publikus verseny semmi. Ilyenkor mi van?
  • Richie6600no #66
    akkor maradjál a jól bevált starcraftnál...(hülyegyerek)
  • Slayerboy #65
    Fúúúúj...
    Ez saját vélemény:
    A NFS Underground egy félresikerült izé.Egyrészt egyetlen véros van, amiben ugyanazok az útszakaszok vannak, csak váltogatva.
    Az autók tuningolási lehetőségeiről nem is beszélve.
    Ráadásul el is veszi a gamer kedvét a hülye stílusával.Pl. a cél előtt vagyok 150 M-el, erre nekimegyek a kiálló szarságnak, és második ként már nem nyerek.Tehát egy nagyon idegesítő szar játék ez, senkinek nem tudom ajánlani.
  • Mice #62
    a patchet felrakod, exe-t felülirod és mind2 exe-t egy gépről futtatod /server majd client/

    clientnél választasz egy szervert, use server
    nfsu, multi és megy
  • rochy23 #61
    MŰKÖDIK WIN2000 ALATT AZ NFSU!Feltettem a 1.4-es patch-t(bár az 1.3-ast írja ki),levettem a képernyő színmélységét 16-ra és a felbontásom akkora,mint a játékban. Egérrel kattintok,nem enterrel. Nem tudom, hogy melyik miatt megy tovább a collect rewardnál, de az a lényeg, hogy működik! :)
  • rochy23 #54
    Egyébként, ha valaki tudja a probléma ellenszerét, akkor írjon plíz!
  • rochy23 #53
    Valószínű, hogy win2000-t használsz. Sokan szembesültünk eme problémával. Sajnos egyenlőre ha használni akarod a játékot,akkor xp-t vagy 98-at kell használnod :(
  • ON3 #52
    valaki segítsen pls!!!
    Nem tudommi a baj de 1 bizonyos rész után mindig kiléő a windowsba ez .......( collect awards) ha valaki tudna segíteni itt vagy az email cimemen
    [email protected] thx