69
-
Sneel1 #69 tuningold fel jobban a verdád és akkor kapsz még pályaát ha nem játszottad ki teljesen. -
Sneel1 #68 honnan lehet letölteni a patchet hogy tudjak lanon játszani?
Üdv mindenkinek egyébként.
-
RumiTT #67 Helo!
Nekem van egy fura problémám a játékkal kapcsolatban. 1 hete játszok vele, és megcsináltam mindegyik küldetést ami a mapon volt, van 2 szponzorom, és azokat a versenyeket is megcsináltam amik a world mapon voltak. De most nincs több publikus verseny semmi. Ilyenkor mi van? -
#66 akkor maradjál a jól bevált starcraftnál...(hülyegyerek) -
#65 Fúúúúj...
Ez saját vélemény:
A NFS Underground egy félresikerült izé.Egyrészt egyetlen véros van, amiben ugyanazok az útszakaszok vannak, csak váltogatva.
Az autók tuningolási lehetőségeiről nem is beszélve.
Ráadásul el is veszi a gamer kedvét a hülye stílusával.Pl. a cél előtt vagyok 150 M-el, erre nekimegyek a kiálló szarságnak, és második ként már nem nyerek.Tehát egy nagyon idegesítő szar játék ez, senkinek nem tudom ajánlani. -
Mice #62 a patchet felrakod, exe-t felülirod és mind2 exe-t egy gépről futtatod /server majd client/
clientnél választasz egy szervert, use server
nfsu, multi és megy -
rochy23 #61 MŰKÖDIK WIN2000 ALATT AZ NFSU!Feltettem a 1.4-es patch-t(bár az 1.3-ast írja ki),levettem a képernyő színmélységét 16-ra és a felbontásom akkora,mint a játékban. Egérrel kattintok,nem enterrel. Nem tudom, hogy melyik miatt megy tovább a collect rewardnál, de az a lényeg, hogy működik! :) -
rochy23 #54 Egyébként, ha valaki tudja a probléma ellenszerét, akkor írjon plíz! -
rochy23 #53 Valószínű, hogy win2000-t használsz. Sokan szembesültünk eme problémával. Sajnos egyenlőre ha használni akarod a játékot,akkor xp-t vagy 98-at kell használnod :( -
ON3 #52 valaki segítsen pls!!!
Nem tudommi a baj de 1 bizonyos rész után mindig kiléő a windowsba ez .......( collect awards) ha valaki tudna segíteni itt vagy az email cimemen
[email protected] thx -
norbrut #48 Sziasztok!
Egy ide nem illő kérésem lenne:
aki tudja az Xp Office serial számát, kérem írja le,
mert amiatt nem megy az outlook-om!FONTOS!!!
Előre is köszi_amúgy az NFS szerintem is ver mindent.
°Norbi° -
SAX #38 hali! Kene nekem kis lamasupport... Nyomom az nfsu-t, nagy kiraly gama. Szal, mostanaban nem veszi figyelembe a billentyuzetet a menuben, csak egerrel tudok valasztani menuk kozott, stb. egyedu la q betut fogadja el, ami a kilepes, tehat nem tul gyakran hasznalom... Eddig jo volt, aztan valami tortenhetett, azota semmi... volt uninstall-reinstall, de igy sem jo, valakinek valami epito jellegu otlete ha lenne, azt megkoszonnem :) Udv. SAX
-
Nasheem #37 Mi a gépigénye a cuccnak? -
#32 jelent -
#31 Megse jelnet bázz!!!
Mit kérditek "kinek van meg meg?" "honnan tölthetem le?"??? -
#28 már annyira várom hogy csak most merek ide írni :) -
#23 Mikor jelenik meg ???
-
#18 Csőlátás RULZ :))))))))))
Nagyon bejön a dolog! -
#16 Ki az a Colin McRay? Nem inkább Colin Mcrae? -
Gabest #15 szerintem ez kamu, lusták voltak megcsinálni hogy törjön és kész! -
Steroid #14 Szóval!
Törés azé nincs mert erre nem szól a licensz, de legalább végre megvette valaki a neveket!
A licensz tiltja a törésmodellezést ebben az esetben. Ha neked arra kell a gém h. oda menj ahova akarsz akkor gtazzal! :) -
#12 Arcade lesz a game és nem szimulátor!!! -
#4 nagyon kirr a game. nekem tetszik eddig. azt nem tóm hoyg mindegyik újsághoz(pl:gamestar) eljutott a full game hogy írhassanak róla cikket, de még nem került ki netre a game. :) pedig már midnehol kerestem. :) -
#2 Megjegyzés: valószinüleg az első dolog lesz, hogy kihoznak hozzá egy patch-et, mivel olyan sz@rul van megírna a netes része, hogy bárki csalhat minden további nélkül... -
Steroid #1 A legkirályabb NFS lehet ha nem szúrják el! a demoból nem ugy néz ki mintha elszúrták volna :))