69
  • Sneel1
    tuningold fel jobban a verdád és akkor kapsz még pályaát ha nem játszottad ki teljesen.
  • Sneel1
    honnan lehet letölteni a patchet hogy tudjak lanon játszani?
    Üdv mindenkinek egyébként.
  • RumiTT
    Helo!
    Nekem van egy fura problémám a játékkal kapcsolatban. 1 hete játszok vele, és megcsináltam mindegyik küldetést ami a mapon volt, van 2 szponzorom, és azokat a versenyeket is megcsináltam amik a world mapon voltak. De most nincs több publikus verseny semmi. Ilyenkor mi van?
  • Richie6600no
    akkor maradjál a jól bevált starcraftnál...(hülyegyerek)
  • Slayerboy
    Fúúúúj...
    Ez saját vélemény:
    A NFS Underground egy félresikerült izé.Egyrészt egyetlen véros van, amiben ugyanazok az útszakaszok vannak, csak váltogatva.
    Az autók tuningolási lehetőségeiről nem is beszélve.
    Ráadásul el is veszi a gamer kedvét a hülye stílusával.Pl. a cél előtt vagyok 150 M-el, erre nekimegyek a kiálló szarságnak, és második ként már nem nyerek.Tehát egy nagyon idegesítő szar játék ez, senkinek nem tudom ajánlani.
  • Mice
    a patchet felrakod, exe-t felülirod és mind2 exe-t egy gépről futtatod /server majd client/

clientnél választasz egy szervert, use server
    nfsu, multi és megy
  • rochy23
    MŰKÖDIK WIN2000 ALATT AZ NFSU!Feltettem a 1.4-es patch-t(bár az 1.3-ast írja ki),levettem a képernyő színmélységét 16-ra és a felbontásom akkora,mint a játékban. Egérrel kattintok,nem enterrel. Nem tudom, hogy melyik miatt megy tovább a collect rewardnál, de az a lényeg, hogy működik! :)
  • rochy23
    Egyébként, ha valaki tudja a probléma ellenszerét, akkor írjon plíz!
  • rochy23
    Valószínű, hogy win2000-t használsz. Sokan szembesültünk eme problémával. Sajnos egyenlőre ha használni akarod a játékot,akkor xp-t vagy 98-at kell használnod :(
  • ON3
    valaki segítsen pls!!!
    Nem tudommi a baj de 1 bizonyos rész után mindig kiléő a windowsba ez .......( collect awards) ha valaki tudna segíteni itt vagy az email cimemen
    [email protected] thx
  • norbrut
    Sziasztok!
    Egy ide nem illő kérésem lenne:
    aki tudja az Xp Office serial számát, kérem írja le,
    mert amiatt nem megy az outlook-om!FONTOS!!!
    Előre is köszi_amúgy az NFS szerintem is ver mindent.
    °Norbi°
  • SAX
    hali! Kene nekem kis lamasupport... Nyomom az nfsu-t, nagy kiraly gama. Szal, mostanaban nem veszi figyelembe a billentyuzetet a menuben, csak egerrel tudok valasztani menuk kozott, stb. egyedu la q betut fogadja el, ami a kilepes, tehat nem tul gyakran hasznalom... Eddig jo volt, aztan valami tortenhetett, azota semmi... volt uninstall-reinstall, de igy sem jo, valakinek valami epito jellegu otlete ha lenne, azt megkoszonnem :) Udv. SAX
  • Nasheem
    Mi a gépigénye a cuccnak?
  • Sub
    jelent
  • Sub
    Megse jelnet bázz!!!
    Mit kérditek "kinek van meg meg?" "honnan tölthetem le?"???
  • [HUN]PAStheLoD
    már annyira várom hogy csak most merek ide írni :)
  • Mkill
    Mikor jelenik meg ???
  • Pheel
    Csőlátás RULZ :))))))))))

Nagyon bejön a dolog!
  • Csudri #16
    Ki az a Colin McRay? Nem inkább Colin Mcrae?
  • Gabest
    szerintem ez kamu, lusták voltak megcsinálni hogy törjön és kész!
  • Steroid
    Szóval!
    Törés azé nincs mert erre nem szól a licensz, de legalább végre megvette valaki a neveket!
    A licensz tiltja a törésmodellezést ebben az esetben. Ha neked arra kell a gém h. oda menj ahova akarsz akkor gtazzal! :)
  • Sub
    Arcade lesz a game és nem szimulátor!!!
  • Darth Sith
    nagyon kirr a game. nekem tetszik eddig. azt nem tóm hoyg mindegyik újsághoz(pl:gamestar) eljutott a full game hogy írhassanak róla cikket, de még nem került ki netre a game. :) pedig már midnehol kerestem. :)
  • [NST]Cifu
    Megjegyzés: valószinüleg az első dolog lesz, hogy kihoznak hozzá egy patch-et, mivel olyan sz@rul van megírna a netes része, hogy bárki csalhat minden további nélkül...
  • Steroid
    A legkirályabb NFS lehet ha nem szúrják el! a demoból nem ugy néz ki mintha elszúrták volna :))