Lionel

Lord Blackthorn: a bosszúálló

Az Origin Systems, az Electronic Arts berkeibe tartozó egyik fejlesztési stúdió, megjelentette az Ultima Online legújabb kiegészítő csomagját. A Lord Blackthorn’s Revenge 30 új, Todd McFarlane által tervezett szörnyet ad a játékhoz. (Todd McFarlane a Spawn megalkotója.)

Egy, a háború tüzében égő világ szomorú képe rajzolódik ki előttünk a Lord Blackthorn’s Revenge-ben. Britanniát gonosz hadseregek támadják meg, akik erőiket egyesítve az ország elfoglalását és az ellenállás teljes felőrlését tűzték ki célul. A sötét hadsereg zsoldosai eddig még soha nem látott, ismeretlen, kegyetlen szörnyek, akiket maga Lord Blackthorn irányít a háttérből. A gonosz vezér neve ismerősen csenghet, hiszen az UO történelem fontos alakjáról van szó. A transzformáción átesett félig ember félig szörny lény maga a gonosz.

A 30 új szörnytípus állandó izgalommal tölti meg a levegőt. A játékosoknak rá kell jönniük, hogy melyik szörny ellen milyen támadások és varázslatok hatásosak. A világhoz csatlakozóknak szembe kell nézniük a ténnyel, hogy a gonosz egyesített erőivel szemben csak közösen győzedelmeskedhetnek, ezért ha például egy várost egy szörnyhadsereg ostromol, sürgősen össze kell fogniuk, hogy visszaverjék őket. Ha nem így cselekednek, a város örökre elveszhet.

A szörnyeken kívül új tárgyak is felbukkannak a játékban. Újdonság, hogy egy jobban átgondolt súgórendszer igyekszik megválaszolni az esetlegesen felmerülő kérdéseinkre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!