Tova

Elkészült a C&C Renegade, megjelenés február végén

Az USA-ban február 26-án végre valahára megjelenik a Westwood "ezer éves" fejlesztése, a C&C Renegade. A Westwood első first-person shooter fejlesztését az teszi különlegessé, hogy a stratégiai programok terén hatalmas sikert elért C&C környezetben játszódik.

Főhősünknek például kint a GDI és a NOD katonáinak csataterén kell megállnia a helyét, ami csöppet sem lesz könnyű, tekintettel arra, hogy a C&C-ből megismert járművek is előszeretettel lőnek majd rá. A készítők a fejlesztés során mindvégig azt a célt tartották szem előtt, hogy a lehető legtökéletesebben adják vissza a C&C nyüzsgő csatajeleneteinek hangulatát. Ezért is építették a játékba azt az fps-stílusban nem igazán szokásos megoldást, hogy nem csupán gyalogszerrel lehet majd közlekedni…

Ráadásul a fegyverek terén olyan újdonságokat próbálhatunk majd ki, mint például az ionágyú vagy a vegyianyag-permetező – de ha ezek nem nyerik el tetszésedet, még mindig marad 21(!) lehetőség. A Renegade-ben fontos szerepet kap a multiplayer opció, amelyben különféle lehetőségek közül lehet választani; a legélvezetesebb talán az lesz, amikor két csapat katonái azt a feladatot kapják, hogy semmisítsék meg az ellenfél bázisát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Yotzoo #8
    Sztem Yo kis gém lessz ez,az egyszerű grafika ellenére is.Tsak máá jönne ki ,hogy le lehessen tőcsikéni:)
  • Csacsis #7
    Király:)
  • FREAK #6
    Én a PCGAMES cikkét olvastam, a játék jó lehet, főleg a hangokat dicsérték, viszont azt írták jobban jártak volna egy Q3 engine-nel. És a képek alapján ez igaz lehet, elég "egyszerű" a grafikája, és a cikk írója többször is használta az "érdekes" jelzőt :)
  • mikike #5
    most volt a minimaxon vagy min a játék hát elég gagyinak tűnt
    főleg a grafikája
    szerintem a HalfLife lenyomná...
  • SATAN #3
    Na majd lehet leszedni illegálisan :)
    Csak jó lesz, elvileg a grafik elég kaka, de
    azért jó hogy már van c&c 3d is :))
  • AnarchoiD #1
    kepek ?