Lionel

Renegade: nyilvános bétateszt

A Westwood Studios december 3. és 23. között nyilvános bétatesztet tart, melynek keretében a Command & Conquer Renegade részben kipróbálható. A kész játékot várhatóan 2002. február 19-én dobja piacra az Electronics Arts.

A nyilvános bétateszt során a játékosok kipróbálhatják a Renegade Command & Conquer módját, melyben a két egymással szemben álló fél feladata, hogy elfoglalja és megsemmisítse a másik központi bázisát. Négy különféle térkép és 28 karakter közül lehet majd választani. Az online játékban 23 fegyver és 11 jármű található meg.


A bétatesztet három fázisra osztották, mindegyik 1 héten keresztül tart majd. Minden szakaszra 500 ember választanak ki, ők játszhatnak a játékkal. A 3 hét során összesen 1500-an próbálhatják ki a programot. A csatasorba állított szerverek a nap 24 órájában, a hét minden napján üzemelnek. Rövid szünetet csak a fázisváltáskor tartanak az üzemeltetők.

Jelentkezni november 28-tól, 12:01 perctől 24 órán keresztül lehet a ezen a címen. Az 1500 játékost véletlenszerűen választja majd ki egy számítógép azok közül, akiknek az otthoni konfigurációja megfelel a minimális rendszerkövetelményeknek. A jelentkezési szakasz lezárta után a Westwood három napon belül értesíti a kisorsoltakat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • SATAN #3
    Sirály nagyon ez a gém, ja és hopp kábelel tuti megy ;))) vajon mellik héten nyomassan? ;ĐĐĐ
    én majd csak a végleges verziót fogom kipróbálni.
  • KIP #2
    Nem valószinű hogy magyaroknak találták ki
    ezt a Bétatesztes bulit...az amcsik amúgy is előnyben van vannak e-téren,mer szerintem fejlettebb a netkapcsolatuk...