Lionel

Kalandok egy elveszett kontinensen

A VR1 Entertainment új online RPG kifejlesztésébe kezdett. A Lost Continents fantázianévre keresztelt, várhatóan 2003-ra elkészülő virtuális világ többek között Verne Gyula regényeire épül. A játékosok saját karaktert hozhatnak létre, szabadon beszélgethetnek egymással, elveszett városokat fedezhetnek fel, és ha hihetünk a készítőknek, még a világot is megmenthetik.

A játék a VR1 negyedik multiplayer programja. Az új virtuális világot a VR1 Conductor hálózati technológia, és a Tesla második generációs motorja működteti majd. Ez utóbbit először az Xboxra kifejlesztett Nightcasterben használta a cég.

"A csapatunk nagyon lelkesen dolgozik a projekten, mivel egy teljesen új irányvonalat követünk a játék kifejlesztése során. A Privát Zónáknak köszönhetően minden játékos a középpontban érezheti majd magát" – mondta John Blakely, producer.


A Privát Zónák segítségével a játékosok kezükben tarthatják a sorsukat, megfigyelhetik, hogy hogyan reagál az őket körülvevő világ cselekedeteikre, sőt, azt is meghatározhatják, hogy kivel szeretnének együtt játszani. A kalandok rengeteg szálon futnak majd, mivel minden karakterhez tartozni fog egy. A Lost Continents állandó világában minden egyénnek külön története lesz.

További információkat a http://lostcontinents.vr1.com/ weblapon találhatunk a játékról.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • M-rex #5
    Karaktertervezés? Akkor ruhát se múszáj tenni rá?