Ötvös Tibor

Jön a Tom Clancy's The Division 3

A Ubisoft trilógiává bővíti a The Division szériát.

Pár hete tartott egy igen impozáns prezentációt a Ubisoft a saját, jelenleg fejlesztés alatt álló játékairól és az ottani prímet mindenképpen az Avatar: Frontiers of Pandora és a Star Wars: Outlaws vitte el. Utóbbit a Massive Entertainment készíti és most kiderült, hogy bizony egy másik projekt is készül náluk.

Viszonylag csendben derült ki, hogy trilógiává bővül a The Division, mely a spin-offokkal együtt már milliárdos franchise-zá nőtte ki magát. A Ubisoft azt is elárulta, hogy az a Julian Gerighty lesz a franchise producere mostantól, aki a Star Wars: Outlaws, a Splinter Cell és a The Crew produceri feladatait is ellátta.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ivanova36 #2
    Tavaly a 10k SHD szint a normális játékost jelentette, a 15k az eltökéltet, 20k felettiek simán csaltak, xp exploitot nyomtak hónapokig amíg a készítők méltóztattak befoltozni, de egy végfázisban lévő játéknál ezt nem kapkodták el, látható a "tartalmakon" is amiket kiadnak hozzá.
  • t_robert #1
    Hát a Division 2-ben láttam pár játékost, akik huszon valahány ezer szinten voltak. én meg úgy 10 körül(nem ezer csak 10) pedig játszottam vele azért sok órát. Na azok mennyit játszhattak vele, hogy 20 ezer feletti szintet értek el???? :)