ZAX

RTS III = Age of Mythology

Lássuk mit lehet eddig tudni az Age of Mythologyról:

Az Ensemble Studios már három éve fejleszti ezt a játékot, a munkát még az Age of Empires II fejlesztésével együtt kezdték. Az Age of Mythology egyedülálló 3D-s világában megelevenednek a mitológia istenei, hősei, csodálatos teremtményei és egyéb ilyen-olyan szereplői. Az ellenfeleinkkel szemben ultraerős "isteni" támadások (pl. villám, meteoreső) mellett kimérákat, óriásokat, trollokat vagy repülő lényeket is bevethetünk majd. A játékban egy hangsúlyos, aprólékosan kidolgozott egyjátékos hadjárat is helyet kap majd filmbejátszásokkal, előre programozott eseményekkel, egyéb apróságokkal tűzdelve.

Az Age of Mythology a messzi régmúltban játszódik, amikor a mítosz még valóság volt. Ebben a korban három hatalmas kultúra küzd a világuralom megszerzéséért. Az istenek is megosztottak, alattvalóik, trükkjeik segítségével pártolják az általuk választott népet. A játékosok az adott civilizáció irányítójaként befolyással vannak a hősökre, az erőforrásokra, az istenek kegyére, és a különleges, mitikus teremtményekre, mindezek segítségével természetesen a végső cél felé terelik a birodalmukat.

Az Age of Mythology az Ensemble Studios következő generációs, forradalmi valós idejű stratégiai játéka lesz. A teljesen háromdimenziós megjelenítésről a saját fejlesztésű BANG! engine gondoskodik majd, amely állítólag tökéletesen kezeli a klasszikus problémákat, például a sok egység megjelenítését, és a lag-et (lassú adatforgalom miatti játékakadás). Az Age of Mythology-n feltétlenül rajta tartjuk a szemünket, új fejlemények, információk az E3-on várhatók.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!