Ötvös Tibor

Rekorder lett a Beyond Good & Evil 2

5.234 napja jelent meg az első, Beyond Good & Evil 2 trailer.

A Duke Nukem Forever feltehetően még azoknak sem ismeretlen, akik soha nem játszottak a programmal. A 3D Realms alkotása ugyanis rekordernek számított a játékvilágban. No persze nem a bevételben, hanem a fejlesztési idejével. Az 1997-es bejelentése és a 2011-es premierje között eltelt 5.156 nap messze hosszabb volt, mint bármelyik másik fejlesztés korábban.

De ez a rekord most megdőlni látszik. Ha ugyanis a Ubisoft által 2008-ban leleplezett Beyond Good & Evil 2 akár ma este megjelenne, akkor is 5.234 napja készült volna. Így pedig köröket vert a 3D Realms alkotására. Ráadásul ez a rekord minden nappal nő. A Ubisoft továbbra is állítja hogy még dolgoznak a játékon, így várjuk, milyen lesz a végeredmény.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • TSImike #2
    Pont kb 2 hete toltam végig ismét az első részt :)
  • Celeborn #1
    Pedig az első játékot szerettem, és vártam a második részt. De erősen aggasztó, hogy ha valaha meg is fog jelenni, ugyanolyan szar lesz mint a Duke Nukem Forever. Persze az is lehet, hogy jó lett volna, ha még jó időben jelenik meg. De mire megjelent, már nagyon retro lett a stílus. Amennyire szívesen játszottam gyerekként a Duke Nukemmel, most annyira nem értem, mi volt abban olyan jó. Talán az, hogy akkoriban ez nagyon új dolog volt, de ma már.... Szóval ha a Beyond Good and Evil 2 esetében is az lesz, hogy egy 20 évvel ezelőtti elgondolást valósítanak meg szebb grafikával, akkor az semmit sem fog érni.