Vizuális novella lesz a Tron: Identity

Új Tron-"játék" mutatkozott be a héten.

A Tron film első része klasszikus a rajongók szemében, de sajnos azóta egyetlen platformon sem tudta megerősíteni ezt a státuszát. A játékok középszerűek, a film folytatása pedig "lelketlen" lett. A Disney azonban lát fantáziát a címben és le is lepleztek egy új "játékot", mely a Tron: Identity címet kapta.

A játék kifejezés azért került idézőjelbe, mert valójában egy grafikus novellával lesz dolgunk. Aki anno játszott a "Kaland-Játék-Kockázat" könyvekkel, az tudja miről van szó. A sztori szerint egy Query nevű detektívprogrammal kell egy eddig példa nélküli bűnesetet felderíteni. 2023-ban jön.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Ender Wiggin #3
  ugyanmár, az anyagi veszteség már régóta nem szempont. lásd a marvel univerezumot...
 • ivanova36 #2
  400 millió $-t kevésnek találta a disney a 170 millió $-os gyártási költséghez és a Tron Uprising animációs sorozat meg csak egy évadot kapott, mert nem érte el a kívánt nézettséget.
  Ez a kettő egy időre kinyírta az összes Tron folytatást a vásznon, pedig ha Jeff Bridgest és Bruce Boxleitnert is be akarják vetni még egyszer akkor igyekezni kellene, egyik sem fiatal már...

  A játékok meg a TRON 2.0 óta érdektelen hulladékok, pláne úgy, hogy volt minibotrány abból hogy lejárt a másolásvédelmi licenc és a játékkal sem lehet játszani, amit megvettél (TRON: Evolution).

  Bár ha a disney azt fogja csinálni a Tron-al is, mint a jelenleg is készülő klasszikus mesefilmek élőszereplős remakjeivel akkor jobb is hogy ha a Tron-t nem veszik elő és szépen ennyiben marad.
 • Ender Wiggin #1
  A Legacy az egyik legjobb film, amit valaha láttam. Kár, hogy ezt bezzeg nem folytatják...