Feltámadt a Dead Island 2

Februárban végre megjelenik a Dead Island közel egy évtizede kallódó folytatása.

A Gamescom nagy meglepetésének szánták, de természetesen idő előtt kitudódott, hogy a Dead Island 2 is kint lesz Kölnben, de szerencsére így is sikerült meglepni a kiadónak a közönséget. Rögtön azzal, hogy a hosszú évek fejlesztése után végül február 3-án meg is jelenik a cím és kaptunk két, elég látványos videót is.

A sztori szerint hősünket megharapta egy zombi, de az átalakulás nála másképpen ment végbe. A harapás hatására kiélesedtek a reflexei és erősebb is lett, mint az átlag. A trailerben látott szereplő mellett további két túlélő közül választhatjuk majd ki a számunkra legszimpatikusabbat.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Ender Wiggin #3
  El lehet velük szórakozni. Én a Riptide-ot nyomom hetek óta co-opban egy haverral, Az első is vagy 6 hónapot vett igénybe, a sok achievement miatt. De nagyon idegesítő játékmechanikai hülyeségek vannak benne, főleg miután évekig a Left4Dead 1-2-n szocializálódtunk...
 • Ellaberin #2
  Ehh már mióta meg vannak a korábbi részek, de talán ha húsz percet szántam valamelyikre. Rá kellene néznem újból, mivel ez ígéretes - nyilván nem hozzák ezt a grafikai szintet.
  Viszont remélem, hogy a megjelenéssel a DL2 még lejjebb megy árban, legalább egy akció erejéig. (Tudom jelenleg is akciózzák, de a fránya infláció pont lélektani határ felett tartja.)
 • Ender Wiggin #1
  Az első kettő baromságait remélem javítják...