Borys

Unreal 2 infók és képek

Az Epic Games új infókat és képeket tett közzé az év egyik leginkább várt játékáról az Unreal 2-ről.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A játék történetéről még nem sokat lehet tudni. A 13 küldetés 25 különböző pályán játszódik, ezek között vannak idegen romok, földalatti barlangok, sűrű esőerdő, ipari város és egy ellenséges űrhajó. Az Unreal II egyik különlegessége a karakterek közötti kommunikáció lesz. A csak megtekinthető beszélgetés vagy a kiválasztható szövegek helyett valami újat próbáltak kitalálni. A beszélgetés szerves részesei leszünk, pl. nem mindegy milyen gyorsan válaszolunk valaki kérdésére, mert a reakcióidőtől függhet az ő válasza, azaz ha túl sokáig várakozunk egyszerűen otthagy minket. Beleszólhatunk két személy beszélgetésébe vagy csatlakozhat még valaki a miénkbe.

Klikk ide! Klikk ide!

Persze az eredeti Unreal-hez képest a legnagyobb változtatás a grafikus motorban történt. A 2. rész életre keltéséhez az alkotók az Unreal motort teljesen átírták. Kezdetnek a környezet és a karakter modellek polygonjainak számát tízszeresére növelték, mivel azóta jelentős technológiai fejődés ment végbe és megnőtt erre az igény. A terepet szintén fejlesztették, ezáltal még nagyobb a bejárható terep, a karakterek új vázrendszert kaptak, ezzel a készítők bonyolultabb scripteket írhatnak rájuk. Az új motorral az emberi modellek arcán már érzelmek jelenhetnek meg. A készítők odafigyelnek az Unreal II többjátékos üzemmódjára is. Olyan népszerű módokat fognak beleépíteni a játékba, mint a deathmatch, CTF és last man standing. Ezenkivül lesz benne egy vadiúj mód amiről egyenlőre semmit sem hajlandóak elárulni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • marlowe #47
    Mindenesetre nagyon remélem, hogy szépen fog menni egy 800Mhz körüli procival+ első generációs Geforce val is az Unreal2. (Azaz medium detail 1024*768 legalább 60FPS) Bár ez nagyon álom, ismerve a sima UT-t :) Viszont azt meg anno nagyon az S3 technologiara eleztek ki, így hogy használja a T&L-t meg egyebek talán.....
  • marlowe #46
    Én azon röhögök közbe, hogy most egy 900Mhz-es Proci+ GF2 gépet (nem mx, hanem GTS) 256MB RAM, plusz egyebek, azaz teljes gép, olyan 170ért áfásan megkapsz. +Monitor, de azt meg nem kell fejleszteni :) Nameg konzolhoz sincs :)

    Szóval a vitának eleve nincs értelme. Olcsóbb, gyorsabb, jobb a PC :)

    Az viszont igaz, hogy anno a konzolokra sokkal jobban megírták a progikat, mint PC-kre, de most, hogy a microfos beszáll, ennek vége.

    Más: Inkompatibilitás, win halál stb....szerintem ennek a 99% abból van, hogy lama a felhasználó, na meg gyári játékokat kell venni :))))))))) Vagy legalább ISO-kat :)

  • CSOCSO #42
    nemtok mindegy hol csinálják?????????
    nem azt modntam hogy pc sux!
    mindegy nem szeretem az rpg ket azé nem ismerem....nekem igazán az FPS ek jönnek be
    Online playingben legjobban a turok2) de teccik a rainbow six, Unreal ut,meg hasonlok....
  • Gabo #40
    CSOCSO:
    Ezek közül a "gagyi" játékok közül a régebbiekkel évek óta játszanak az emberek, az újabbak is olyanok amiket hosszú ideig nem lehet abbahagyni.
    Az EverQuesthez egy online rpg, amihez állandó jelleggel jelennek meg kiegészítések, és több mint 200000 regisztrált játékossal büszkélkedhet. Ebből napi átlagban legalább 20000 játszank. Ezen emberek egyetlen játéktérben tartozkodnak és bármikor találkozhatnak a többiekkel. (A kedvedért nagyon le egyszerűsítettem a dolgot...)
    Az Aseron's Call-ra ugyan ez elmondható.
    A Tribes2 egy kimondottan online játékra kihegyezett FPS. Egy-egy menetben 50 játékos vehet részt. Tehát két 25 fős csapat között egyszerű lövöldözés helyet itt már kisebb háborúról, hadjáratról lehet beszélni.
    A Neverwinter Nights-ot nem is említettem még. Itt játékonként "csak" 64 szerepjátékos kalandozhat hamarosan együtt. Egy vagy több DM aktív felügyeletével vehetnek részt különféle feladatokban, küldetésekben.
    Konzolon mikor játszhat ennyi ember együtt? Ugyanis a multiplayer nem 4 embernél és az osztott képernyőnél kezdődik!
    Vagy mikor jelenik meg végre egy olyan rpg ami tényleg szerepjátéknak tekinthető? Az FF sorozat nem az!
    Az U2-ről eddig is tudtam, hogy mikor fog megejeleni. A lényeg ott van, hogy PS2-re a konzol korlátozott volta miatt előre láthatólag nem fogják kihozni.

    De ha szerinted ezek olyan gagyi játékok akkor talán nézd meg, hogy a különféle helyeken milyen értékeléseket kaptak!
  • CSOCSO #39
    Heheh gabo amiket felsoroltál bizti gagyi játékok mindegy azokkal nem jáccom csak halottam már a nevüket az unreal 2 is akor lesz kint pcn te nagyon hülyE!
  • IMYke2000 #38
    Amúgy, aki figyeli az itteni (egyéb) fórumbeli - hardware és játék - hozzászólásaimat, az tudja, hogy rohadtul utálom a mai managment technikát: "gyorsan fejlessz egy erős hardware-igényű játékot, nem baj, ha tele van hibákkal, majd nyomjuk a sok 'tapasz'-t, de a lényeg, hogy az XYZ cég új ZWX hardware-vel működjön, lehetőleg jobban, mint a QWE játékfejlesztő cég játéka...!"
    Utálom, hogy azért kell egy idő után (mert én nem futok a divat után!) fejlesztenem, mert már egyszerűen a demo-k sem indulnak el a gépemen...
    Azt kifejezetten rühellem, hogy a sok tini srác veri a nyálát az új 1.5 GHz-es, full extrás gépével, mert apuka félévi fizetését rákölthette, és közben csak játékra használja, s azt sem tudja, hogy mire jó még a szuper vas a keze alatt...!
    Na mindegy, csak felhúzom magam, s a végén a mimóza lelkűek megsértődnek!

    A lényeg:
    Az Unreal 2 kedvéért valószínűleg kénytelen leszek venni egy olcsó GeForce kártyát... Sajnos.
    Az első részt egyszerűen imádom!
    ez van! ß-)
  • IMYke2000 #37
    Skacok!
    Nem az a lényeg, hogy X-Box vagy PC! Az a fontos, hogy ÉLVEZED-E A JÁTÉKOT RAJTUK? Nem?
    Figyesz! Tegyük fel, veszek egy fél millió forintos (ma még) extra fullos PC-t. Tele van minden földi jóval. Imádni fogom, ahogy 200 FPS-t nyom a Quake3, meg szakít mint állat a Diablo 2 - akadás nélkül. DE: Egy ilyen gépet BŰN csak játékra használni emberek!!!!!!! Arra ott van a konzol! Ebben van igaza minden olyan hozzászólónak, aki azt állítja: CSAKIS KIZÁRÓLAG játékra használjon mindenki konzolt.
    De aki nem egyszerűen böngészni, hanem letölteni is akar a Netről, weboldalakat akar managelni, esetleg saját videókat editálni, szöveget szerkesztetni vagy mittomén mit, az használjon PC-t, mert az erre kitűnő!
    A játékok minősége külön kérdés. Azt hagyjuk a fenébe.
  • Gabo #36
    CSOCSO:
    Baldur's Gate 1-2, Fallout 1-2, EverQuest, Aseron's Call. Nem lesz egyhamar Tribes 2-tök és Unreal 2 sem. Legfeljebb X-boxra fogják elkészíteni kb. 1-2 év múlva. Soroljam még?
  • CSOCSO #35
    mondjál légyszives egy olyan gamezt ami szerinted a best a pc re és nincsen a konzolra!
  • CSOCSO #30
    nagyon vicces és jopofa vagy!!!!!!!
    azt hiszitek a pc-s játékok nem ugyan arról szolnak???
    he? tiszta hülyék vagytok amugy elmondtam kb fél éve nem jácottam konzollal azota gépezek és megmondaj az igazet? baromi jo érzés ezzel az uj géppel mert villamgyors meg minden de a faxom is kivan vele menyit baszakszik mert virus mert izé meg mizé....meg mittom én mik vannak 2 honapja lett format c: a gépemen egész nap a firewall és mégis megint meghall allandoan az explorer....már megint.nem azt mondtam hogy nincs jövöje a pc nek már mondtam hogy a kettő elfér egymás melett....csak kb 2 szer akkora feelingje vanmint a pc-nek!!!!és hogy 20 on aluliaknak való az röhely!!!!
    a nintendo 64 emen minden 2. játék 18 éven felülieknek való..kb azért mert olyan véres mint az unreal vagy a soldier of fortune....de mind1....és tegyük hozzá hogy hol jelenik meg itt pc-n ilyen játék mint Bust a Groove????????????tudja valaki ez egyáltaklán mi? egy játék psxre amiben breakelni kell és eszm,életlen jól táncolnak benne ,simán!!!!!simán meg lehet belőle tanulni breakolni...vagy a platfrom gamezek..mario crash zelda meg donkey kon croc..ezek igen egy kicsit gyerekes de ha leülsz elé elvagy vele több honapig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nem ugy mint most egy gamezzal!!!amit lkb 1 ht alatt végignyomok!..mindegy én tuti hogy igy fogom cvsinálni: konzol + gép....a pc sgameknak nem áldozott le ..majd csak fog:)))))))najo nem de akkor is...2 külön világ és mind a kettő más miatt jó! és ha nektek ez nem jön be akor nálatok van a hiba....tegyük hozzá a croc nem jön pc re????hehh??:) vagy több hüklye gyerekes gamez????he?és hogy én birjam ki melletetek normálisan nem káromkodva...most vissza fogtam magam mert egyszerüen nem érdekel a sok okostolyás aki láttot a boltban egy konzol messziről és elitékli..aztán a kezébe adnám a gyerekes crockot de fél év alatt nem birná végigvinni!!!!!!