Borys

Microsoft Zoo Tycoon

Az üzleti szimulátorok és az állatszeretők kedvenc játéka lehet a Blue Fang Games' ősszel megjelenő állatkert szimulátora. Előzetes kiszivárogtatások szerint a stratégiai játék a szórakozásra fog összpontosítani. Olyan állatkertet kell építeni, ahol az állatok egészségesek és boldogok, a látogatók pedig elégedettek.

Az állatkertet a semmiből kell létrehozni; megfelelő egységeket építeni, állatokat szerezni és a látogatók elégedettségét figyelemmel kisérni. Újdonságot jelent az ilyen jellegű játékok körében, hogy minden állat a saját egyedi módján fog reagálni a környezetére. Két játékmód lesz benne, a szabadjáték és a küldetés. A szabadjátékban a játékosnak a szabályokon kívül semmilyen egyéb megkötése nincs, a küldetésben különböző kihívásokat és célokat kell teljesíteni.

A játékban több mint 40 állat, 40 építmény és 60 berakható tárgy lesz. A látogatók számára olyan kedvencekkel tehetjük vonzóvá állatkertünket, mint az oroszlán, zsiráf, elefánt, medve valamint az egzotikus állatok közül pl. a panda vagy a szibériai tigris. A játékos állatkertjében egyéb tárgyakat is felhasználhat pl. kerítés, virág, ösvény, pad, kövek stb. Néhány dolog már a kezdésnél meglesz nekünk, másokat bizonyos küldetések után kapunk meg. Ízelítőnek néhány kép a játékból:

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hentes Bill #21
    hmmm, az alapgém 1 cd?
  • Tom3 #20
    nem tudja valaki honnan tolthetnem le a Zoo Tycoon-t?+a kiegeszitoit de azok nem annyira fontosak
  • Tom3 #19
    Az A Zoo Tycoon tokeletes csomagja most: alap +marine mania+ dinosaur digs egyutt 4990Ft! regen meg volt a demoja egy P1 100Mhzesen :) de ment akadozva
  • Anee #2
    Totál simsafari