Gyurkity Péter

5 exkluzív játékkal készül a Microsoft

Ezek hamarosan befutnak, miközben a Samsung TV-k is megkapják az Xbox Cloud Gaming appot.

A Microsoft kapcsán nemrég írtunk arról, hogy a cég felhő-konzolon dolgozik, ezt megelőzően azonban arról is hírt adtunk, hogy két játék esetében komoly csúszással leszünk kénytelenek szembesülni. Most 5 további exkluzív ajánlat várható érkezését jelezték előre, így a következő évben sem lesz hiány ilyen fejlesztésekből.

Az Xbox-részleg az elmúlt néhány napban, közvetlenül az újabb rendezvény előtt, több érdekes bejelentést is közzétett a hivatalos oldalon, eközben azonban a sajtó megkeresésére azt is elárulták, hogy 5 exkluzív ajánlaton dolgoznak. Ezek a most lezárult pénzügyi év 5 hasonló játékát követik a sorban, az elmúlt 12 hónapban ugyanis a Halo Infinite, a Forza Horizon 5, a Psychonauts 2, az Age of Empires IV, valamint a Flight Simulator is ilyen formában futott be, a konzolokon, a PC-ken, valamint a felhő-platformon. A munka tehát nem áll le, és bár a neveket egyelőre nem közölték, a jelöltekből nincs hiány.

Ahogy a fent hivatkozott hírünkben mi is írtuk, a Bethesda által fejlesztett Starfield, valamint az Arkane stúdiója által összekalapált Redfall komoly csúszást szenved el, ezek a jövő év elején debütálhatnak, viszont számos egyéb cím esetén felmerül a közelgő megjelenés lehetősége. A Forza Motorsport és a Fable is megkaphatja frissített változatát, de az Avowed, a Grounded 1.0, a Senua's Saga: Hellblade II, a The Outer Worlds 2, a State of Decay 3, a Perfect Dark, a Contraband, illetve az Everwild is a jelöltek listáján szerepel, egyelőre a külsős találgatások révén. A Microsoft várhatóan hamarosan közli majd a végleges felsorolást, bár a Bethesda Games Showcase alatt némi csalódást keltettek.

Eközben az Xbox Cloud Gaming alkalmazás a Samsung okostévéin is megjelenik, mégpedig a Tizen-alapokra épülő Gaming Hub keretein belül, június 30-tól, kezdetben 27 különböző országban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!