Ötvös Tibor

40 éves a Microsoft Flight Simulator

Ünnepi kiadást kap a Microsoft Flight Simulator és bekerül az első, nem valós vezethető gép is a játékba.

A Microsoft Flight Simulator idén ünnepli 40. születésnapját és ezen alkalomból ingyenesen elérhető formában meg is jelenik a Microsoft Flight Simulator: 40th Anniversary Edition, melyben olyan rajongói kedvencek lesznek elérhetők, mint a Wright Flyer, Spirit of St. Louis, DC-3, De Havilland Beaver és az Airbus A310. Ezen felül helikoptert is vezethetünk majd benne.

Ugyanakkor érkezik egy olyan jármű is, mely szakítva a széria eddigi hagyományaival, egy másik játékos franchise-ból kerül át ide. A Halo-széria ikonikus gépe a UNSC Pelican, mely most vezethető formában jelenik meg a Microsoft Flight Simulatorban. Ezzel ráadásul a Földet is elhagyhatjuk, ami érdekes távlatokat nyit meg előttünk. A Halo-gép már tölthető, a 40 éves frissítés novemberben jön.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Macropus Rufus #5
  kíváncsi leszek, hogy ha kimegyek a világűrbe ott milyen a szimuláció. Egy sima arcad repkedés lesz vagy min. egy Kerbal szintű szimuláció. Ez utóbbi király lenne :)
 • Ender Wiggin #4
  Csak referenciaként: az apple részvényei több, mint 100 dollárral érnek kevesebbet, mint a microfosé :-)
  Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2022.06.13. 20:26:21
 • Sequoyah #3
  Milyen reszvenyrol beszelsz? A Microsoft reszvenyrol? Arrol a MS reszvenyrol amit a reszvenypiac kozel 2000 milliard dollarra ertekel?
  Szep is lenne ha erre a reszvenyre lathato hatassal lenne egy jatek-musor, akkor is ha a vilag legjobb vagy legrosszabb jatekarol van szol
  Utoljára szerkesztette: Sequoyah, 2022.06.13. 17:11:58
 • Ender Wiggin #2
  milyen franciák?
 • Sir Cryalot #1
  Szerintem a flight simulator az nem tetszhalálból ébredt amikor megvették a franciák programját utóbb hanem konkrétan megdöglött, ez meg a szög a koporsóba

  nem úgytűnik hogy a részvénypiacot meghatotta volna a tegnapi műsor se.