Ötvös Tibor

Bemutatkozott a Hogwarts Legacy

A Sony tegnap részletesebben is bemutatta a Harry Potter univerzumban játszódó Hogwarts Legacy című akció-RPG-t.

A Sony egy State of Play keretében mutatta meg részletesen is a WB Games égisze alatt megjelenő Harry Potter akció-RPG-t, mely a Hogwarts Legacy címet kapta és két éve leplezték le hivatalosan. A mostani rendezvényen az Avalanche Software alkotásának minden részlete kiderült, így most mi is sorra vesszük az információkat. A sztori szerint az 1800-as évek végén járunk és Ranrok vezetésével zajlik egy goblin lázadás. Az egész mögött azonban a gonosz varázsló, Victor Rookwood áll.

Hősünk mentora, Eleazar Fig professzor segítségével kell, hogy megállítsa az eseményeket. Ehhez szabadon bejárhatjuk Roxfort környékét is és természetesen a szabadon megalkotható karakterünk háromféle varázslattal (támadás, védekezés, illúzió) csaphat össze a többiekkel. A morálrendszer segítségével bármelyik oldalra, házhoz csapódhatunk, a Talent rendszerrel pedig fejlődhetünk. A Hogwarts Legacy az eddigi legérdekesebb Harry Potter játéknak tűnik, így várjuk az év végi premiert.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Peterking72 #1
    Ennek a trailerben látható srácnak olyan ismerős az arca valahonnan. Nem tudja esetleg valaki, hogy kiéhez hasonlít? Szerintem valami színészről mintázták akit láttam valami filmben valamikor vagy valahol máshol, de nagyon dejavu. A történet úgy néz ki, hogy valami nagyon alap, agyatlan püfölős lesz ami várható volt a mostani játékok meg úgy minden eddigi hasonló alkotás terén. Egyedül a helyszín és a Harry Potter univerzum nyújt majd valami változatosságot, talán. Én mondjuk ehelyett az 1800-as években játszódó történet helyett inkább vágytam volna valami poszt-Harry Potter sztorira ami a Voldemort halála utáni időszakot öleli fel és akkor még talán a volt színészek idősebb változatai is szerepelhettek volna benne. Mondjuk egy új sötét varázsló aki Voldemortnál is erősebb vagy egy elfeledett Voldemort csicska aki egy szintén elfelejtett varázslattal visszahozná Voldemortot és egyesítené a lélekdarabjait, hogy teljes erejében lássuk. Na az sztori lenne.