Ötvös Tibor

Továbbra sem tűnik túl érdekesnek a Deathloop

A Sony State of Play konferenciája összességében nem váltott ki túl nagy lelkesedést a rajongókból és a Deathloop sem bizonyult meggyőzőnek.

Sokan vártuk a Sony válaszát a Microsoft E3-as robbanására, de sajnos csalódnunk kellett. A State of Play ugyanis elég unalmasra sikeredett és a rendezvény "ékköveként" aposztrofált Deathloop továbbra sem tűnik egy system sellernek. A játék kapott egy 8 perces bemutatót, melyet lejjebb lehet megnézni és mindenki eldöntheti, mennyire érdekli a cím.

A Deathloop ugyanis két bérgyilkos története lesz, akik egy időhurokba kerülve kénytelenek ugyanazt a napot újra és újra átélni. Colt szabadulna az egésztől, míg Julianna élvezi a "börtönt" de egy dologban egyetértenek: a másiknak pusztulnia kell. A két karakter különböző képességekkel bír majd és egy feladatot többféleképpen is letudhatunk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #3
    Mondjuk Colantinoék első független játéka a Weird West szintén nem tűnik elég jónak, pedig a Prey meg a Dishonored stáb jó része náluk dolgozik már...
  • NEXUS6 #2
    A játék nekem úgy tűnik, hogy arra a szerintem nem túl népszerű szituációnak a kimaxolására épít, amikor az ember kényszerűségből újra és újra nekiáll egy pályaszakaszt megcsinálni, mert mondjuk túl gyengén tápolt karakterrel áll neki és nem akarja az egész játékot újrakezdeni.