Ötvös Tibor

Jön a Legacy of Kain: Soul Reaver Remaster?

Nagyon úgy tűnik, hogy végre valahára visszatér a Legacy of Kain-franchise.

Már hosszú évek óta pletykálnak arról, hogy a Square Enix végre valahára hozzányúl a Legacy of Kain sorozathoz, mely a 2003-as Defiance óta nem kapott értékelhető bejegyzést (a Nosgoth a rajongók számára nem a kánon része). Ma pedig az egyik megbízható "szivárogtatóként" számon tartott Shpeshal Nick az XboxEra műsorában beszélt a Soul Reaver visszatéréséről.

Elmondása alapján még az idén leleplezik a Soul Reaver Remastert, ami az első rész kicsit kipofozott kiadása lesz. Érdekesség, hogy márciustól nem érhető el a Steam felületén a Legacy of Kain: Soul Reaver, mert a fejlesztők valami frissítésen dolgoznak. Nos, azt meg kell hagyni, hogy az E3-as fiaskó után a Square Enix számára kellene egy komolyabb siker és egy ekkora rajongói kedvenc feltámasztása mindenképpen rájuk irányítaná a figyelmet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • barret #2
    A maga idejében nem számított csúnya játéknak.33mhz-es Ps1 kb ennyit tudott.A videó erősen fel van javítva,gondolom emulátor.
  • VampireKain #1
    Hát ezt a játékot nem kicsit kéne, "remasterelni" mert bár én szívesen nosztalgiázom vele, mert a történet és a játék élmény is nagyon jó, de grafikailag a béka popója alatt van..:)) Nehéz lesz vele új közönséget találni.., ha meg ez csak egyfajta igény felmérés mielőtt bele kezdenének egy folytatásba, akkor nagy reményeket fűzök hozzá!!! ;)