Ötvös Tibor

Diablo 4 - bemutatkozott a Rogue

Bemutatkozott a Diablo 4 újabb karakterosztálya, a Rogue.

A BlizzConon természetesen a Diablo 4 is kint volt és a csapat bemutatta a negyedik választható karaktert. A Rogue az első részből lehet ismerős, aki inkább a távoli és lopakodós harcmodor kedvelőinek lesz majd a kedvence. A játékban lesznek Strongholdok is, amiket megszerezve saját területet alakíthatunk majd ki.

A csapat már korábban bemutatta a többi karaktert is. A Barbár mint közönség-kedvenc nem maradhat el, aki ismét az erejével segíthet a csapaton. A Varázslónő a Diablo 2-ben megismert képességeit hozza vissza, míg a Druida képes azonnali alakváltásra, így Vérfarkas, Vérmedve és emberi s bármikor lehet. A Diablo 4 nem kapott megjelenési dátumot, de idén biztosan nem jön.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wraithLord #3
    Persze, csak úgy eszembe jutott. Mondjuk már 10 éve is eszembe jutott. Viszont kiszervezhetnék pl. az Obsidiannak, és akkor a Diablo frencsájz is gazdagodik, és az eredeti sorozat is folytatódik. :D (Kár, hogy megvette az Obsidiant a Microsoft.)
  • bdzsana #2
    Hiba lenne, a rajongók kicsinálnák őket. Az ilyen folytaásoknál általában két gondja szokott lenni a játékosoknak.
    1.) Ha ugyanaz mint az eredeti és nincs benne semmi újítás
    2.) Ha van benne valami újítás és nem olyan mint az eredeti.

    De azt hiszem ezeknél a "legendás" játékoknál inkább a 2. az erősebb, de nincs könnyű dolga a fejlesztőknek az biztos.
  • wraithLord #1
    Csinálhatnának már Diablo-ból valami komolyabb RPG-t. Ilyen TES-szerű belsőnézetest pl. Kisebb koromban sok Diablo regényt olvastam a témában, jó kis horror/thriller fantasy RPG-t lehetne csinálni belőle.
    Most már kicsit unom a kaptafa, egyre komolytalabb h&s akció Diablokat... Az 1-2 még tetszett. Mondjuk nem is én vagyok a célcsoport... :D

    (...kaptafa: Tudom a Diablo a hack&slash akció "rpg" műfaj megteremtője, viszont azóta már kijött néhányszáz/néhányezer h&s akciójáték a mintájára... :D )
    Utoljára szerkesztette: wraithLord, 2021.02.22. 11:17:05