Ötvös Tibor

Valós idejű stratégiát kap a Csillagkapu

Stargate: Timekeepers címmel jön a Csillagkapu stratégiai változata.

A Csillagkapu 1994-ben robbant be a mozikba, majd jött a sorozatváltozat is, Stargate SG-1 címmel és élt meg 10 évadot is. A Creative Forge Games ma pedig bejelentette, hogy játék formában folytatják a szériát és ezzel le is leplezték a Stargate: Timekeepers című valós idejű stratégiát.

A sztori szerint Eva McCain parancsnokot és csapatát kell kimenteni a szorult helyzetükből. Sajnos a bemutatkozó videó túl sok elemet nem tartalmaz, de a hangulat felkeltéséhez elég volt. A megjelenési dátum még nem ismert.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #6
    Nem talaltok 1 Daniel Jacksonos (Michael Shank) kepet? Megiscsak ott volt a 10 evadban (jo, a 6.-ban nem annyira) ellentetben a kepen lathato Jonas Quinnel (Corin Nemec)
    A teaser meg....remelem komolyan gondoltak, mert viccnek pocsek...
  • Ellaberin #5
    Tíz évadot és két spinoffot megélt sorozatra nem találnak egy valamire való játék kiadót amelyik csinálna is vele valamit?
    Annyi ötlet volt benne, hogy kb feldolgozták benne a valaha megírt összes Sci-Fi könyvet, novellát, egypercest, stb. És nem tudnak meríteni.
    Nem vagyok valós idejű stratéga, kíváncsi annál inkább, de ez a "beharangozó" rosszat sejtet. Kb. vérpistike vágta össze az SG1 főcímét néhány felirattal.
  • lammaer #4
    Jah, kb mintha a sorozat főcimét kivágták volna, mert abban is kb ennyi van :D
  • quatlander #3
    Konkrétan csak a kaput látjuk a videóban. Nagyszerű.
  • Kelta #2
    Indeed .)
  • Kissssss0 #1
    jajj, imádtam a sorozatot de a stargate mindig is balszerencsés volt a játék adaptációkkal, volt vagy 2 vagy 3 besült játék is amik vagy nem látták meg a napvilágot vagy rögtön befuccsoltak.