Ötvös Tibor

Bemutatkozott a Dungeons & Dragons: Dark Alliance játékmenete

A 2019-es leleplezés után ma végre megtekinthettük a Dungeons & Dragons: Dark Alliance játékmenetét is.

2019 decemberében mutatkozott be a Dungeons & Dragons: Dark Alliance, mely egy, a népszerű RPG univerzumban játszódó akció-RPG lesz. A leleplezéskor mindössze egy CGI-animációs trailert kaptunk, és majdnem másfél évet kellett várni arra, hogy láthassuk a játékmenetet. De a ma megjelent videóban látott gameplay alapján megérte a várakozást.

A történetről továbbra is keveset tudunk, pedig a június 22-i premier már nincs olyan távol. Drizzt Do'Urden és legendás csapata (Catti-brie, Bruenor, Wulfgar) kerül szembe a Dungeons & Dragons világ ikonikus szörnyetegeivel - és ennyi. Várjuk a további infókat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Teppik Amon #2
    Ezzel a lelkesedéssel felkeltetted az érdeklődésemet a könyvek iránt. Mindjárt utána nézek mi is ez :)
    Köszi!
  • hawkie22 #1
    Ez bizony nálam nagyon várós. A Drizzt-saga fiatalkorom kedvenc sorozata volt, kétévente kiolvasom a könyveket (majd 30 könyv, szóval van mit olvasni). Már azzal is megvett a játék, hogy Drizzt irányíthatom vagy Taulmarillal lövöldözhetek, de beszélhetünk itt Égisz-Agyarról és a többi legendás karakterröl vagy fegyverröl. Remélhetöleg azért a többi karaktert is berakják a játékba (Artemis Entreri, Regis, Guenwhyvar, Jarlaxle stb.).